LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, January 01, 2006

Kuiva kausi alkaa

Jee! Vihdoin oon saanut ensimmäisen ensi-iltakutsun! Mä oon JOKU! Lilla Teaterissa esitetään keväällä komedia Grönholms metod, ja kutsu tuli myös "Stand up-komiker Lotta Backlund":lle. Tästä tää alkaa. Nyt mun pitää vaan keksiä kenet mä pyydän edustavaksi aveciksi.

Eilisillan bileissä tehtiin viiden mimmin porukalla uudenvuodenlupaus säädyllisemmästä elämästä. Tunnelma oli kuin EU:n ministerineuvoston huippukokouksessa. Neuvottelut poikkeusoikeuksista ja kiintiöistä olivat tiukat. Pikkutunneilla sopimukseen kuitenkin päästiin. Säädyllisyysohjelma noudattaa pitkälti päästökaupan periaatteita.

Ohjelman tavoite on vähentää viiden sinkkumimmin säädytöntä elämää. Jokainen osallistuja saa tietyn mieskiintiön (vuodelle 2006 mieskiintiö on 6), jonka kanssa saa harrastaa pahetta. Mikäli jollakin osallistujalla kiintiö täyttyy ennen vuotta 2007 saattaa tämä ostaa lisäkiintiöitä toisilta osallistujilta. Hinnan määrää kysynnän ja tarjonnan laki (hinta todennäköisesti kovenee esim jos maaliskuussa pilkun aikaan Ladymoonissa joku kiintiönsä täyttänyt päissään oleva osallistuja haluaa raahata yöseuraa kotiinsa, kun taas hinta varmasti on alempi esim joulukuun puolessavälissä jos myyjällä syystä tai toisesta näyttää olevan edessä kuiva kausi). Paheeksi ei määritellä pelkkää pussailua, mutta mikäli muita eritteitä kuin sylkeä vaihdetaan, lasketaan toiminta paheeksi.

Tiukimmat neuvottelut käytiin siitä mikäli aluevesien ulkopuolella tapahtuva paheenharjoittaminen lasketaan mukaan kiintiöön. Lottalandian valtiopäänainen HRH Queen of Fucking Everything koki tämän kohdan sopimuksen suurimmaksi neuvottelutappioksi, kun vankan enemmistön mielestä kaikkialla tapahtuva paheenharjoittaminen kuuluu kiintiöön. Viimemetreillä Lottalandia sai neuvoteltua pykälään poikkeuksen: Kiintiöön lasketaan ainoastaan ETA-maissa tapahtuva paheenharjoitus, ETA-maiden ulkopuoliset maat jäävät kiintiön ulkopuolelle.

Siirtymäajaksi sovittiin vuoden 2006 ensimmäiseet kaksi viikkoa. Tällöin saa tehdä mitä haluaa (niin paljon kuin sielu ja ruumis sietää) ilman että se vaikuttaa kiintiöihin. Syyskuussa 2006 osapuolet kokoontuvat välitilinpäätökseen (ja dokaamaan).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home