LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, January 22, 2006

Ice ice baby

Mun naapurit ovat erittäin onnekkaita että mä tein uuden vuoden lupauksen etten mä tänä vuonna tapa ketään. Kuka helvetti nyt käy poraamaan kerrostalossa sunnuntai-iltana?!? Luuleeko ne että vaan siksi että asuu kerrostalossa ihminen on jotenkin sen verran sivistynyt ettei ota tolkutonta pulttia (ja kirvestä käteen) remonttihommista sunnuntaina!? Good luck neighbour, mä oon rikkonut muitakin lupauksiani.

Indeed, opetuslautakunnan nimityksiä pohditaan jopa Hesarin toimittajan blogissa. Siellä todetaan että opetuslautakunnan puheenjohtajuudessa 25-vuotiaalle Tuomakselle onkin purtavaa. Alle kolmekymppisten kapasiteettia tehdä koulutuspolitiikkaa kyseenalaistetaan? Me ei sentään olla käyty kansakoulua, vaan oma peruskoulu- ja lukioaika on tuoreessa muistissa. Ergo: koulun arki ja todellisuus on tuoreessa muistissa. Ei siitä nyt varmasti hallaakaan ole näissä asioissa.

Perjantai oli huippuhauska. Olin sivistyneesti Meccassa ja 51:ssa maistelemassa viiniä (ja vodkabatteryitä ja minttusnapseja) idolini Annan kanssa. Pilkun jälkeen hoippuroin kotiin, ja heräsin lauantaina completely hangover-free! (Yes, I am wonderwoman, and my super power is sporadic hangover free mornings!).

Lauantaina palellutin peffaani jakamassa Sauli-esitteitä Kolmen Sepän-patsaalla. Puin päälleni lähes kaiken mitä omistan ja kuitenkin tämä universumin epäinhimillinen, crule and unusual, arktinen kosto vei multa tunnon sormista, korvista ja poskista. Mitäpä ei aatteen puolesta tekisi? Lähes mitä tahansa, ilmeisesti, koska lupasin lähteä Ahvenanmaalle taas. Ovat avanneet Ahvenanmaalle Café Niinistön, ja kampanjatoimiston mukaan olivat sanoneet että olisi tosi hienoa jos Maarianhaminaan pääsisi joko Ben Zyskowicz, Alex Stubb tai Lotta Backlund. Uskon että kampanjatoimisto luulee että imartelemalla mut saa lähtemään. Ja olivat tietysti aivan oikeassa, mulle voi valehdella kivoja asioita päin naamaa, ei haittaa! Toisaalta ovat saattaneet ehkä sanoakin noin, koska laittoivat mulle suoraankin meiliä. Eli lauantaina lähden matkoille. Hurray.

Kello on jo melkein yhdeksän ja poraaminen jatkuu. Nyt perkele tuli noutaja, naapuri!

5 Comments:

 • At 10:07 PM, Blogger tepa said…

  Hola!

  Löysin blogisi sattumalta ja voin näin heti todeta pikaisen tutustumisen perusteella, että sulla on hyvät mahdollisuudet poliittisten blogien saralla. Pinkkihän on voittajien väri.

  Olet varmasti se sama leidi,jolla oli reilu vuosi sitten show Kokoomuksen kunnallisvaalibileissä The Clubilla. Täytyy mainita että olin jo paikalle saapuessani hyvässä tuiskeessa enkä oikein pannut merkille ihmisten vaihtumista lavalla. Puheenvuorosi jälkeen nostin käteni ylös ja ilmoitin seurueelleni kovaan ääneen että "Häntä minä äänestän!"
  Eli jos olisit ollut ehdolla, olisit saanut ääneni ihan vaan paavikännijutun ansiosta. :)

   
 • At 11:22 AM, Blogger Lotta said…

  Hehe, tervetuloa! Se joka niitä bileitä muuten oli järjestämässä oli juuri tuo nimenomainen Tuomas jonka tuossa mainitsin! :o)
  Mutta saattaa olla että saatkin äänestä mua jossain tulevaisuudessa... ;o)

  Hauskaa kevättä!

   
 • At 4:26 PM, Blogger Perso said…

  Lauantaina? TUUT SITTE TAKAS KANS. Mulla on illaksi lippu, joten esiintyjät tulee paikalle kuosissa ja nätisti. Ni.

   
 • At 10:22 PM, Blogger Lotta said…

  Ei hätää! Ahvenanmaa on cancelled, koska sinne ei lennä lauantaiaamuna mikään värkki, ja perjantai-iltana en vielä pääse lähtemään. Joutuivat sitten hädissään ottamaan minun sijasta kaksi kansanedustajaa. Ehkä niillä pärjätään ;o)

   
 • At 11:20 AM, Anonymous frida said…

  Ei sitä laatua määrällä korvata!

   

Post a Comment

<< Home