LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, January 30, 2006

Damn


Get this: Saulin kampanjassa oli kilpailu jonka nimi oli Kutsu kaverisi Mäntyniemeen. Tänään päivällä arvottiin voittaja. Voittaja olin MINÄ! Eli jos Saulista tulisi pressa, niin minä olisin saanut mennä kylään Mäntyniemeen kolmen parhaan kaverin kanssa. MUTTA. Enpä päässyt. Tarja voitti. Mutta ajattelin että meen Saulille kylään Luxemburgiin. Ei sitä varmaan haittaa. Tarviiko siltä ees kysyy? Ilmstyn vaan sinne.

Tulos on siis selvillä. Perkeleperkeleperkele! Huomenna helpottaa, mutta nyt ottaa päähän. Tosin kansa tietysti ansaitsee sen johtajan jonka itselleen valitsee. Huomenna muistaa että tämä oli jo suunnaton voitto. Vaalivalvojaisissa oli kuitenkin hauskaa, ja paljon tuttuja. Näin Pertti Salolaisenkin vilaukselta, mutta kun yritin päästä lähemmäksi oli hän mystisesti hävinnyt. En varmaan kuitenkaan olisi uskaltanut mennä juttelemaan. Oon aika nynny.


Muutama kesä sitten tapasin Tallinnassa ihmeellisen miljonääri-Jussin ja Kimmo Elomaan risteytyksen. Vähän pussailin (olin varmaan tosi kännissä), ja vaikka se soittikin seuraavana päivänä niin hommasta ei sitten tullutkaan mitään. No samainen herra on ilmeisesti Privét-klubin vakkariasiakas. Dorka. Don’t have the energy to get into details, mutta SO NOT WORTH HAVING. Annoin sen saattaa mut kotiin, ja huomasin mokani. Miksi ei koskaan kukaan normaali, mukava, kiltti poika voi pyytää mua treffeille? Ei aina ole mitenkään pakko että ne come with dance and song ja muuta spektaakkelia. Jos ihan vaikka vaan joku normaali?

5 Comments:

 • At 4:32 AM, Blogger artzi#1 said…

  Lotta, onnee sulle siitä,että olet hyvä häviäjä. Ehkä siksi,
  että olet suomennruotsalai
  sessa kulttuurissa marinoitu epätosikko.

  Siitä täytyy kasvaa suhteellisuudentajua kummasti.

  Ei toi Teh Salesmanin tappio mikään maailmanloppu ole, eikä Muumimamman voitto avaa paratiisin-
  portteja Suomelle.

  Itse tein töitä Muumimamman
  porukassa. Tänä yönä juhli-
  taan, huomenna palataan arkeen.

  Haluan uskoa, että kumpikin osapuoli on parhaansa mukaan Isänmaan asialla.

  VOI HYVIN!

   
 • At 8:06 AM, Anonymous Duussi said…

  Kuule.. sit kun sellainen "normaali, mukava, kiltti" poika jostain ilmestyy, huomaat todennäköisesti aika pian kaipaavasi tilanteeseen sittenkin vähän jotain spektaakkelintynkää. :D

  (Tuo Elomaa-Loponen -yhdistelmä kieltämättä kuulostaa jo vähän liiankin suurimuotoiselta spektaakkelilta. Osanottoni.. taijotain?)

  Presidentinvaaleista ei ole muuta kommentoitavaa kuin että tiukille meni, huh, ja Luxiin vaan, kyllähän palkinto pitää jotenkin saada lunastettua! :)

   
 • At 9:17 AM, Blogger Lotta said…

  Hei! Kiitos, ootte aivan huipputyyppejä! Ja onneksi olkoon, artzi#1!

  Ja kyllä tää tästä, nyt jo helpottaa. Paluu arkeen on jännä. Viimeiset viikot sykkinyt jonkun asian takia ja nyt yhtäkkiä sitä ei olekaan.

  Duussi, oot ihan oikeessa, toi normaalin pojan haluaminen oli hetkellinen tavishairahdus. Pitää olla spektaakkelia. EI pidä kuitenkaan olla suuria kultaketjuja, feikkirusketusta ja blondattua takatukkaa. Seriously, Loponen/Elomaa näyttää tuolta. Hui.

   
 • At 10:12 AM, Blogger Zepa said…

  Saihan Sale nyt uuden kuuusivuotiskauden Manalassa. Arvaa oisitko enää ikinä nähnyt sitä missään, jos siitä ois tullut pressa.

   
 • At 3:48 PM, Blogger Lotta said…

  Ei Sauli Manalassa käy, vaan Storyvillessä. Niin kuin minäkin. Siellä tuntee itsensä aina niin nuoreksi. Se virkistää :o)

   

Post a Comment

<< Home