LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, January 29, 2006

Yöväen koomikko


Kello on kohta kolme, ja oon näin yötä myöten ollut tekemässä kampanjaa. Tulin juuri Café Niinistöstä, jossa olin jakamassa yöväelle kahvia ja teetä. Menin sinne keikan jälkeen ja kysyin mitä voin tehdä. Kahvilakoordinaattori sanoi että ole nätti ja flirttaile ihmisille. Sitä mä sitten tein (kaikilla on JOKU ydinosaamisalue).

Sauli lähettää terveisiä kaikille tämän blogin lukijoille. Olin eilen Studio 51:ssa Täysvallattomissa vaalibileissä. Sairaan hyvä meininki oli. Esiintymässä oli loistava stand up-koomikko Sami Hedberg. Mut oli laitettu juontajaksi. Ottaen huomioon että olen mahdollisesti maailman paskin juontaja, niin selvisin mielestäni ihan kunnialla. Mun tehtävä oli haastatella Saulia. Sauli muuttuu ihanemmaksi joka kerta kun sen tapaa. Kysyin Saulilta älykkäitä, poliittisia kysymyksiä, kuten kenet hän ottaisi mukaan autiolle saarelle. Ottaisi kuulema mukaansa kaikki 51:n yleisöstä (mutta toivottavasti ei niitä pikkuhoroja joita siellä oli). Varmistin myös itselleni kutsun linnanjuhliin. Kun kerran Tarja toissavuonna kutsui Andrén, niin eikö Sauli nyt sitten ensi joulukuussa kutsuisi jonkun naispuolisen stand up-koomikon, kysyin. Sauli ilmoitti että jos mahdollisesti itseeni viittaan (ajatelkaa, vaikken ees sanonut mitään nimeä!), niin ehdottomasti kutsuu. Ja mulla on nyt siis noin 800 todistajaa tälle. Huh.

Kaksi päivää Haikossa sujui kivuttomasti. Päivällä oli asiaa työyhteisöstä ja projekteista. Alkuun annettiin palautetta. Kirjoitettiin pienille lapuille mitä mieltä oltiin toisistamme (siis vaan hyviä asioita) (onneksi, muuten oltaisiin tarvittu paljon isommat laput) (no ei kai! Vitsi, vitsi). (Oikeesti).

Koska on aina kiva kun ihmiset sanoo kivoja asioita minusta, niin saatte jakaa palautteen kanssani (itseriittoisuudella ei aina ole rajoja). Mun palautteeni oli että olen: älykäs, seurallinen (kuulostaa tähän mennessä joltain koirarodulta), iloinen, osaava, helposti lähestyttävä (who knew!?), tunnollinen, ahkera, fiksu, sanavalmis, nopea, monipuolinen, avulias (always!), hassunhauska. Olen myös ekstrovertti ja aktiivinen (joka on tavallisesti myös kiltimpi tapa kuvailla esim ADHD-lasta). En hätkähdä pienistä, ja oon kova jätkä. Se oli mun mielestä hienoin palaute!

Iltapäivällä oli hoitoja (ei silleen, pervot!). Olin ripsien värjäyksessä (you’re right, myöskään mun turhamaisuudelle ei ole rajoja) ja intialaisessa päähieronnassa. (Mikä pettymys kun hieroja ei ollutkaan intialainen ja puhunut hassulla aksentilla!). Hoidon jälkeen menin uimaan ja liottamaan itseäni jacuzziin.

Sadistinen työkaverini pakotti minut jääaltaaseen. Tai no siis ei ehkä ihan pakottanut, taisi olla toisin päin, mutta that’s entirely beside the point. Altaassa oli 8 asteista vettä ja mulla tuli heti hypotermia ja verenseisaus (joka on täysin lääketieteellinen termi) ja muuta dramaattista. Tai no ei tullut, mutta olisi voinut tulla, se oli ihan tajuttoman kylmää.

Illalla vietettiin riemukasta illallishetkeä kollegojen kanssa. Mulla on oikeasti tosi kivoja työkavereita.

Tämän illan keikka Studio Pasilassa meni jättihyvin. Sitä oli katsomassa blogikaverini Perso. Siistiä nähdä blogityyppejä livenä! Keikkaa oli katsomassa myös Krissen veli Eppu Salminen. Mä rakastuin Eppuun kerran kun näin sen Elling-näytelmässä. Ja rakastuin taas kun se on niin komea ja mukava. Huohhh… (Toi oli kaihoava huokausääni, ellei joku tajunnut). Mä oon rakastunut eilisen ja tämän päivän aikana varmaan seitsemän kertaa. On olemassa tosi ihania miehiä!

3 Comments:

 • At 11:20 AM, Blogger Perso said…

  Näin on. Keikka oli hirmuisen hyvä tapa viettää lauantai-iltansa! Siinä ku bändien painajaisia on nää rockpoliisit jotka seisoo suupielet nipussa arvostelemassa taitoja ja meininkiä, yhtään sit-down-poliisia ei tuolla näkynyt. Ja tupa oli täynnä, which is nice.

   
 • At 12:59 AM, Blogger minna said…

  Vähäks tyyppi on hot tossa kuvassa. Tsss... (Ääni, joka tuli kun nuolasin sormea ja esitin että kosken sua.)

   
 • At 3:06 AM, Blogger Lotta said…

  Minna oot ihana! :o) Kiitos! Niin oonkin hot! Noita kuvia on jopa lisää, salee laitan niitä tänne koska oon ihan älyttömän kuuma niissä. Huomaa että työkaverit on viestintäalalla: osaavat viestiä mun ulkonäön parhaat puolet just oikeasta vinkkelistä.

  Saulista ei tullut pressaa, eli ei kiirettä takasin.

   

Post a Comment

<< Home