LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, January 31, 2006

Her Mongolian Highness

Mongolian parlamentin puhemiehen titteli on Suurhuraali. Now we're talking, tossa on titteli. Miten siistiä olisi olla Suurhuraali?! Aivan mahtavaa. Mulle ei vielä ole selvinnyt mitä pitää tehdä jotta pääsee suurhuraaliksi, mutta I'm getting to the bottom of this. Olisin HMH (Vähän kuin HRH (Her royal highness) mutta tässä tapauksessa siis HMH - Her Mongolian Highness) Suurhuraali Backlund. Se olisi jo aika makeeta.

Eilisen kysymys oli: Onko olemassa elämää vaalien jälkeen? Taitaa olla, mutta ihme vaalikrapula tästä hetkeksi tuli. Kaikki vaan loppui niin yhtäkkiä. Porukka on sykkinyt aivan hulluna eiliseen asti, ja nyt – ei mitään. Nyt tekemään seuraavia vaaleja.

Eilen tein keikan englanniksi. Mon Dieu! (Toi oli ranskaa). Kääntämisessä oli hommaa, mutta sainpa kunnialla muutaman minuutin materiaalia aikaiseksi. Oli ihana huomata että paikalle oli saapunut yleisöä paljon, vaikka se olikin kutsuttu kokoon aika viime hetkillä, tekstareilla ja meileillä. Mulla on maailman parhaat kaverit.

Eilen päätin myös aloittaa rauhallisemman elämän, sellaisen missä mennään aikaisin nukkumaan ja herätään pirteinä seuraavana aamuna. Rauhallisen elämän ensimmäistä iltaa juhlistinkin sitten aamuneljään asti Molly Malonesissa ja Hesari Clubilla. Hesarille oli muistaakseni joskus ikäraja 24, mutta nyt siellä kieppui vaikka mitä teinihoroa nurkissa, aivan mustanaan. Joko niille on vedetty nyt jo botoxia, tai sitten sinne saa maanantaina mennä vähän kuka vaan. Ja vähän kuka vaan sinne oli mennytkin. Meidät puolestaan houkutteli pahoille teille koomikkokaverini Janne Oravisto ja tämän kaksi lentokapteenikaveria. Tai niistä ehkä vaan yksi oli kippari, toinen oli aika kännissä. Vaikka tiedän kyllä erittäin hyvin etteivät noi mitenkään exklusiivisesti sulje pois toisiaan.

11 Comments:

 • At 11:36 AM, Blogger antton said…

  moikkelis.

  Ai sä oot duunissa kun postaat noin aikaisin. Oli tuska herätä kasilta, näin vanhemmiten vaalidarrasta toipuminen kestää jo päivän.

  Tossahan sul oli kuvassa kivoja poikia, vaatimaton Alex ja muuten vaan genuine Marko. Mä tuun sun kaa ainakin kahville jos haluat, vaikken olekaan kiltti, mukava tai normaali.

   
 • At 12:47 PM, Blogger laura said…

  HMH Lotta,

  tänään Iltasanomissa kerrotaan, että Conan etsii ohjelmaansa suomalaista stand-up -koomikkoa. Miten ois?

  ps. On Antton kiltti :)

   
 • At 12:50 PM, Blogger Lotta said…

  Hyvä. Millon? I need specifics. Sä tarjoat, koska teillä on pressa. Mä oon työväkeä, ja minun etua ei nyt puolusta kukaan. Du e bäst.

   
 • At 2:21 PM, Blogger Lotta said…

  Älä lue, Laura, nettiversiota vaan hae se Iltasanomien PAPERIversio ;o)

   
 • At 3:05 PM, Blogger laura said…

  Olen sairaslomalla kotona, lääkäri kielsi tekemästä juuri mitään ettei vauva synny jo (laskettu aika huhtikuussa), enkä siis pääse hakemaan paperiversiota (enkä viitsi siitä nettiversiosta maksaa) - oletko sä siinä? Ilmeisesti siinä on jotain tosi tärkeää informaatiota.

   
 • At 3:26 PM, Blogger Lotta said…

  Joo, oon! :o)
  Ja ethän sä mitään lehtiä tarvitse, koska täältä saa kyllä kaiken relevantin informaation. Kerran yksikin eduskunnan virkailija sanoi että oli lukenut erään uutisen mun blogista. Sanoin etten ollut siitä vielä kirjoittanut mitään mun blogiin. Siihen hän että "ai no sitten se oli vissiin STT". Eli pysy kanavalla. Mä tiedotan.

  Loppuun järjettömän mahtava kommentti toisesta blogista:

  Demokratia voitti vaalit, Halonen kakkoseksi

  (OZ) Presidentinvaalien suurimmaksi voittajaksi julistettiin yhdestä suusta demokratia, suomalainen demokratia tahi demokraattinen päätöksenteko. Kakkoseksi alustavassa ääntenlaskennassa nousi Tarja Halonen ja pronssimitali pujotettiin Sauli Niinistön kaulaan.

  “Demokratialla oli tosi hyvä kampanja”, totesivat jälleen aivan vitun kaikki.

  lähde: http://lehti.samizdat.info/osasto/politiikka/

   
 • At 5:47 PM, Anonymous Duussi said…

  Suurhuraali! Vihdoin mullakin on esittää joku hienolta kuulostava päämäärä, kun kysytään no mikä susta sitten tulee isona. Rinta rottingilla voin tästedes vastata, että suurhuraali.

  Mä en kyllä sinne Mongoliaan asti ajatellut vaivautua. Olen melko varma, että Tursukin tarvitsee oman suurhuraalinsa. Eli minut.

  Ja onnea onnistuneesta enkkukeikasta - sain juuri lauantai-iltana todistaa, että se sellainen voi olla vähän hankala ja kiusallinenkin tilanne. Siltä ainakin näytti tämän nuoren kaverin (sanonny, Riku Sottinen?) kohdalla. Leikola tosin vetää näköjään ihan nappiin kielestä riippumatta. Nauraminen on kivaa.

   
 • At 10:08 PM, Blogger Cane said…

  Lentokapteenilla ja kännikalalla ei ole mitään eroa.

  Olin sellaisen kämppiksenä vuoden verran. Tai sisi lentokapteeniopiskelijan. Piti bileitä harva se päivä. Mukava yrittää opiskella... er.

   
 • At 10:06 AM, Blogger Lotta said…

  Nauraminen ON kivaa, ja suosittelen ehdottomasti sulle Turun suurhuraalin virkaa. Voisi olla hyvä idea surffailla vähän netissä etsimässä uusia titteleitä. Visiiri ja ruhtinatar are SO done.

  Cane: nää olikin vähän vanhempia (yli 40) herroja, ja mulle on kerrottu että siinä iässä ei samalla tavalla jaksa ryypätä joka päivä. Eikä aina oikein tässäkään iässä, vaikka se kyllä viime viikolla onnistui ihan hyvin ;o)

   
 • At 1:39 PM, Blogger laura said…

  Hej,

  vaikka eilinen lehti onkin yleensä old news, pengoin Iltiksen käsiini ja siellähän sä olit Conaniin tyrkyllä :) Nettilehti kertoo todellakin liian vähän todella tärkeistä asioista! Raportoi asap kun tiedät kuinka kävi.

   
 • At 2:35 PM, Blogger Lotta said…

  Joo, Iltis priorisoi Conania otsikossa, eikä mua. Höh. Aion soittaa Aatokselle.

   

Post a Comment

<< Home