LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, February 06, 2006

Olympiaura ohi

Kansainvälinen Olympiakomitea on kieltänyt Torinon kisoihin osallistuvilta urheilijoilta bloggaamisen. Mä en siis voikaan ruveta olympiaurheilijaksi. Harmillista. Mutta niin se vaan on, kielloilla menetetään kaikki parhaat. Hah! In your face, Juan Antonio Samaranch! (tai kuka siellä nyt onkaan pääfaijana).

Today on amazing discoveries: Luulitteko että on vain urbaanilegenda että jollakin ihmisellä voisi olla suorat hiukset mutta permanentattu otsatukka? Well, you’re wrong! They really exist! Näin sellaisen in its natural habitat, kirjastossa. Who knew?

Postimerkkitaiteilija Timo Berry ei ollutkaan mikään turha jätkä. Hänen verkostonsa tiedottavat hänelle lähes reaaliaikaisesti hänen syöksystään julkisuuteen. Kirjotin hänestä blogiini eilen, ja sähköposti tulikin heti tänään aamulla. Timo sanoo että hän oli ensin, André tuli myöhemmin. Eli ottakaa tämä oikaisuna. Huomioikaa myös että hän EI oikaissut ettei olisi Halle Berryn veli. Itse olisin oikaissut sen niin että olisin ollut Hallen ex-mies jonka mukaan Halle olisi ottanut nimensä. Musta tulisi hyvä mies.

Viikonlopun Plussa-lehdessä oli juoruosastolla juttu Pertti Salolaisesta. Siinä oli kuva mukana. Aion leikata ihailijakuvan irti ja laittaa sen jääkaapin oveen. Mun säälittävyydelle ei ole mitään rajoja.

2 Comments:

 • At 12:32 PM, Anonymous Fantti said…

  Jännää.. Tsekkasinpa tuon bloggausjutun ja tosiaan, Olympic Charter kieltää (Rule 51, Bye-Law 3) urheilijoiden ja kaikkien muun ei-median-edustajien toimimisen journalisteina.

  Kyllähän tuohon jokin poikkeussääntö pitäisi saada, mutta mihin sitten vedetään raja?

   
 • At 11:24 PM, Blogger Lotta said…

  Ei se enää minua kosketa. Suomen olympiajoukkue on nyt lopullisesti menettänyt minun pikaluistelu ja ampumahiihtotaitoni.

  "Toimiminen journalistina" nyt tosin on HIEMAN liukuva käsite. Musta olisi hienoa jos joku pitäisi tätäkin blogia "journalismina" joka kilpailee akreditoitujen toimittajien materiaalin kanssa! :oD

   

Post a Comment

<< Home