LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, February 21, 2006

Voulez-vous come to my party?

Onnen päivä! Gilmore Girlsin DVD-paketti tuli tänään postissa! JA: mulla on treffit perjantaina. Elämä hymyilee!

Aion myös ottaa projektiksi opettaa mun turkkilaisnaapurien lapsille puhelimen käytön. Tällä hetkellä ne kommunikoivat niin että kun lasten äiti menee viisi kerrosta alemmas perheen ravintolaan niin niiden kolmevuotias avaa oven rappukäytävään ja seisoo siinä ovenraossa ja huutaa mammaa. Se on sydäntäraastavaa (ja aika ärsyttävää koska koko rappukäytävä kaikuu), ja tehoton tapa kommunikoida koska sitä ei kuule mammansa, mutta KAIKKI naapurit kylläkin.

Jack Bauerilla ei mee hyvin. Siis ajatelkaa tän miesparan elämää. 364 päivää vuodessa kaikki on harmoniaa ja tasapainoa. Ja sitten! Yksi vuorokausi vuodessa lähtee aivan käsistä! On terroristeja, pernaruttoa, salamurha-aikeita ja joukkotuhoaseita (tai en mä tarkkaan tiedä, mä en oikein seuraa sitä sarjaa, mutta jotain kamalaa säpinää siellä koko ajan on). Joku näppärä ihminen oli jopa huomannut ettei Jack Bauer koko vuorokauden aikana kertaakaan käy vessassa. Übermensch. Siinä on varmaan se salaisuus miten ihmisestä tulee universumin paras agentti ja maailmanpelastaja. Superrakko.

Ja nyt viihdeuutisiin: Päätin ottaa det säkra före det osäkra ja järjestää ITSELLENI läksiäiset töistäni (KAIKKI syyt juhlia ovat hyviä syitä!). Haluan tietysti kutsua myös kaikki blogilukijani bileisiin, eli:

Tule siis mukaan juhlimaan minut eduskunnasta ulos ensi torstaina 23.2 ravintola Storyvillessä (Rainbow room oli jo varattu) klo 17 eteenpäin. Ota mukaan kaverisi, ja tule nauttimaan olut tai kaksi (tai enemmän!) sekä mahdollisesti stand up-komiikasta!

3 Comments:

 • At 8:45 AM, Anonymous nico said…

  Tosi noloa toimintaa eduskunnalta. Minä olisin varmaan tehnyt saman tempun!

  Onnea uuden työn kanssa, whatever that is!

  http://www.optimointi.com/uutiset/item-133.html

   
 • At 9:54 AM, Blogger Lotta said…

  Kiitos.

  Mutta tää on ihan mielenkiintoinen juttu, koska tää on oikeasti varmaan sellainen asia jota esimiehet (jo lähi-)tulevaisuudessa saavat ryhtyä pohtimaan: mitkä blogien kohdalla ovat säännöt, voiko säännellä, ja millä tavalla asiaan voi puuttua jos joku sitä vaatii.

  Onko esim. toimitusjohtajalla erivapaus bloggata mitä lystää, vs. että joku muu firmassa haluaisi? Kuka saa bloggata ja mitä? Kohta ruvetaan työhaastatteluissakin kysymään bloggaako hakija. Mä elän NIIN tulevaisuudessa.

   
 • At 1:40 PM, Anonymous Tomppa said…

  Jack ei myöskään koskaan syö, eikä lataa kännykkäänsä. Sen lisäksi se kuuluu siihen äijäenemmistöön, joka EI vaihda kalsareitansa vähintään kerran päivässä.

  Mutta se itkee. Eli vaikka se ei pasko, niin se itkee. Eiks metroseksuualit ole just semmosia? (Paitsi, että metroseksit vaihtaa Calvinkleininsa joka toinen tunti.)

  (Tack, Lotta, för en jeevlit braa blog!)

   

Post a Comment

<< Home