LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, March 12, 2006

cocktail de merde crevettes

Eilen olin bileissä. Tai no, vuosijuhlissa. ”Bileet” kuulostaa niin menevältä ja hauskalta. Nää ei sillai ollut bileet. Juhlissa oli myös pressa ja oikeusministeri, ja käyttäydyin täysin asianmukaisella kunnioituksella. Kyseessä oli siis Suomen Ylioppilaskuntien Liiton 85-vuotisjuhlat. Alkuruoka oli ihan hirveää. Wanhan plokkarit olivat jostain Siwasta käyneet hakemassa salaatinpalasia, porkkanaraastetta ja pakastekatkarapuja ja laittaneet ne martinilasiin. Voilá: cocktail de crevettes Vinaigrette à la limette. Pääruoka ja jälkkäri oli jo ihan inhimillistä. Puheita oli jatkuvasti. Juhlapuheen piti tasavallan presidentti, sitten oli puhetta oikeistolle, puhe vasemmistolle, ansiomerkkien jakoa, ja – saatanan keksintö – vapaa sanaa-osio. Mutta mä käyttäydyin ihan älyttömän hyvin (okei, miinus että heitin Villeä lusikalla takaraivoon pressan puheen aikana, mutta mulla oli erittäin tärkeää asiaa). Käyttäydyin in fact NIIN hyvin että kaverini Arttu teki minulle oikein diplomin:

DIPLOMI 11.3.2006

Arvoisa, NRJ:käs vuosijuhlijamme Lotta Maria Johanna Backlund on luontaiseen spontaaniuuteensa ja kärsimättömyyteensä verrattuna kestänyt übertylsät vuosijuhlat (SYL 85 v.) sangen kunnioitettavasti ja tyynesti.

Suomen ADHDAJ:n (ADHDAJ = Suomen ADHD liiton aateliston alajärjestö) puolesta Arttu Laasonen


Sunnuntai on realitypäivä. Ensin Bachelorette, sitten Ameican Idol. Paras syy seurata American Idolia on katsoa milloin Paula yrittää tappaa Simonin. Mä olen vieläkin sitä mieltä että jos olisi olemassa ”Kuka haluaa Idols-tuomariksi”-ohjelma, niin siihen osallistuisin ihan ehdottomasti. Tanssii tähtien kanssa-ohjelmaan osallistuisin myös jos saisi tanssia Markus Pöyhösen kanssa.

Keskiviikkona olin neljän koomikkokolleegattareni kanssa esiintymässä Amnestyn naistenpäivän tilaisuudessa. Yleisössä oli satoja ihmisiä, ja kaikkien keikat menivät älyttömän hyvin, sakki oli pudota tuoleiltaan. Mutta katkeria akkoja riittää jokaiseen porukkaan. Viikonlopun Ilta-Sanomien yleisönosastolla ”Kylli 27 v.” avatui siitä miten käsittämättömän huonoja esityksemme olivat. Ainoa poikkeus oli Kyllin mielestä ”kokokansan blondi joka oli ainoa joka oli oivaltanut että huumoria voi tehdä myös älykkäästi”, eli käsittääkseni Krisse. Kaikki muut naurattivat vaan ”kiroilulla, alapääjutuilla ja pissa- ja kakkajutuilla”. Kylli selitti itselleen koomikoiden mahtavaa suosiota ja käsittämättömän hyvää palautetta sillä että yleisö pääasiassa koostui juuri ja juuri teini-iän ohittaineista pikkulikoista. No onneksi yleisöön siis mahtui myös Kylli joka on älyllisesti selkeästi muita korkeammalla tasolla, ja on huumorin ainoa, oikea tuomari ja arvostelija. Me alemman älykkyystason omaavat koomikot ja sadat yleisönjäsenet kumarramme sinun korkeampaa ymmärrystä ja näkemystä, Kylli.

4 Comments:

 • At 10:49 PM, Anonymous juhis said…

  Tervehdys Turuust!

  Kiva taas lukea uusista seikkailuistas. Johan täällä on odoteltukin että mihinkäs olet taas viikonloppuna sotkeutunut:) (tasavallan resitentti ei ole työväenpresidentti).Kyllitäti kuullosti,ah niiltä ihanilta ja onnellisilta feministeiltä joille sellainen näkemäsi kirkkoveillä koristeltu vyö olisi kuin pyhäinhäväistys. Mutta nyt jaksaa taas alkavaan viikkoon ja sen valkean uniformun metsästykseen ja laivatrivian tankkaamiseen...

   
 • At 11:00 PM, Anonymous juhis said…

  Ja kaikille anteeksi näppäimistöni vajaavaisuus (lue kirjoitusvirheet, jotka blogeissa on lähes anteeksiantamattomia).

   
 • At 12:35 AM, Anonymous Anonymous said…

  well, olisit itse varastanut shown vapaa sana -osiossa jos kerran oli niin juhlissa oli niin tylsää ;)

   
 • At 1:50 PM, Blogger Lotta said…

  Voi Juhis, sä oot niin ihana! Ja ei haittaa jos et osaa laivatriviaa, koska jos sulla on valkoinen uniformu niin mä en paljoo laivainfoa muista tentata ;o)

  Vapaa sana-osio oli niin myöhään että mä olin jo parhaani mukaan yrittänyt turruttaa kaikki aistini (etenkin kuuloaistini) Vodka Russianeilla, ja tietyissä määrin onnistunutkin siinä. Tiesin etten ehkä ole ihan yhtä ihana siinä cocktailpilvessä kuin selvinpäin. Siinä siis minun ja muiden puhujien ero :o)

   

Post a Comment

<< Home