LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, March 19, 2006

Decadence of the heart

Eilen Suomen taksikuskit viettivät kansallista ”Puhutaan taukoamatta Lotalle”-päivää. Olin menossa keikalle Malminkartanoon ja alusta loppuun tuli papatusta ja kaikkiin asioihin oli mielipide. Tietysti kuski pakotti mut etupenkille vaikka halusin taakse. Yritin valmistella settiä keikalle ja vaikka kuinka koitin piiloutua vihon taakse niin puhetulva jatkui. Oltiinhan me lähes samalla alalla, koska hän tuntee tosi hyvin Enska Itkosen veljen. Kuka edes ON Enska Itkonen?!?

Illalla oli työkaverin tuparit. Paikalla oli lähes kaikki firman työntekijät, toimaria myöten, ja päätin tehdä vaikutuksen kaikkiin vetämällä kännit. No sweat though, I was the perfect sweetheart. To the best of my recollection. Matka jatkui Privéseen josta onneksi on lähes konttausmatka kotiin. Selvennykseksi siis: EN kuitenkaan kontannut. Uskoisin.

NRJ-lista tuli telkkarista eilen, ja siinä oli Lordin haastattelu. Monsteri ei ole yhtä pelottava kun kuulee että se puhuu sellaisella ”mie ja sie”-murteella. Enemmänkin alkaa pelottaa lähteä vaikka johonkin Joensuuhun jos ne kaikki vaikka onkin Lordin näköisiä siellä.

Kwan oli käymässä NRJ:lla perjantaina. Kun silmä vältti ja joku jätti ne hetkeksi yksin studioon niin mä menin sinne fanittamaan niitä. Sanoin tyyliin ”Mä oon Lotta, mä oon uus, te ootte ihania”. Eli annoin äärettömän kypsän ja fiksun kuvan itsestäni. Toinen vaihtoehto oli kyhätä banderolli ja mennä sen kanssa studion ikkunan ulkopuolelle, eli kyllä tää ehkä oli parempi näin.

4 Comments:

 • At 10:11 PM, Anonymous Feebs said…

  vilken tid o vilka dagar kan man höra dig i radion? Tack för en rolig blogg, du piggar upp mig varje gång ja läser den!

   
 • At 8:24 AM, Blogger Lotta said…

  Hej! Jag är på radio måndag-fredag på eftermiddagen kl 14-18. Denna vecka kommer jag dock antagligen att vara on air typ kl. 12-16. Bra att du tycker om bloggen, jättekul att höra! :o)

   
 • At 3:28 PM, Anonymous minna said…

  Wää... en saa netti-nrj:ä toimimaan :( Nyt tarttettais nimittäin annos Lottaa tännekin.

   
 • At 9:20 PM, Blogger Lotta said…

  No voi ei. Haluatko sä että mä soitan sulle kännykkään ja juonnan sulle uusinta hittimusiikkia? :-D Soita jonnekin Islannin yleisradiolle ja vaadi että ne alkaa lähettää Suomen NRJ:tä siellä!

   

Post a Comment

<< Home