LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, March 26, 2006

I choose vodka. And Chaka Khan.

Tanssii tähtien kanssa-ohjelman lopussa ne tanssii piiritanssia pudonneen pariskunnan ympärillä. Tunteeko kukaan muu valtavaa myötähäpeää kun ne tekevät sitä?! Eikö se kenenkään (tuottaja, ohjaaja, anyone?!?) muun mielestä ole ihan tolkuttoman dorkan näköistä??

Well, eilinen Folktinget-kokous oli kokonaisuudessaan suht kivuton, koska se kesti vain päivän ja mä lintsasin vikat kaksi tuntia. Oikeastaan en edes lintsannut, koska menin töihin juontokeikalle. Mahtavia luonnonilmiöitä näin myös kokouksessa. On aivan uskomatonta miten jotkut vanhemmat suomenruotsalaisrouvat saaavat kampauksensa niin täsmälliseen kuntoon: se on kuin violetinhopeinen kypärä, you could crack nuts open that thing! Hurrikaani Katrina olisi voinut osua eduskunnan lisärakennukseen ja tuhon jälkeen raunioista nousisi tuo kampaus, kuin koskemattomana. Hiuskaan ei olisi poissa paikaltaan.

Osallistuin valmisteluvaliokunnan työhön. Valiokunta voisi oikeammalta nimeltään olla esimerkiksi pilkunnussimisvaliokunta. Pilkunnussiminen on ihan hyvä ja tarpeellistakin kun käydään läpi esim. tilinpäätöstä, mutta kun se on sitä että kaksitoista aikuista ihmistä yhdessä käy läpi kirjoitusvirheitä toimintakertomuksesta voi ehkä alkaa hieman turhauttaa. Just a tad.

Tänään tein ensimmäisen live-lähetykseni. Amazing. Hiljaisia hetkiä ei ollut, vaan musiikki ja spiikit tulivat kaikki ajallaan. En tehnyt jättimokia ja ULA-aallot ja Suomen radioverkko ja mastot (öööh, huomaako että että ymmärrän radiotekniikan ihan täysin?) ovat vieläkin pystyssä, enkä tuhonnut mitään. Hurrah! Am radio hosting genius!

Tänään tuli eka Bridget Jones-elokuva. On se aika hyvä. Vieläkin. Ja hauskempaahan sitä on katsoa kun osaa kaikki repliikit ulkoa. No, that’s not sad at all.

3 Comments:

 • At 10:15 PM, Anonymous SusuPetal said…

  Joo, kamalaa. Tarkoitus on varmaan olla joku myötätuntopiiri, mutta kyllähän siinä alkaa kuulla: lällällällällää...
  Kaiken kaikkiaan, onpahan taas yksi suomalainen viihdeohjelma, jota ei voi tehdä ilman piiritanssia...

   
 • At 10:25 PM, Blogger Lotta said…

  Aivan! Toisaalta olisi mahtavaa jos alettaisiin lopettaa KAIKKI reailty-ohjelman noin! Idolsissakin muut finalistit ja Jone Nikula ja Jarkko Valtee ja muut kerääntyisivät pudonneen ympärille tanssimaan piiritanssia. Oh for God's sakes.

   
 • At 9:38 AM, Blogger Valkoturkki said…

  Joku voisi ottaa vittuiluna, jos tuota tapahtuisi yleisesti. Ajatelkaa:
  Suomi, tasa-arvon maa, jossa kustaan häviäjän saappaisiin!

  Tietenkin ala-asteelta lähtien luokan huonoimman ympärillä pitäisi heittää intiaanitanssit. Kenkaa saaneet pitää nostaa esille pienellä piiritanssilla ja miksei heitettäisi murhapolkka aina onnettomuuksien uhrien ympärillä, ennen kuin kiirehditään auttamaan?

  Todellisessa elämässä ihmiset kuitenkin hyväksyvät samalla viivalla olemisen. Oletko kuullut kenenkään valittaneen, että tuhansilla muilla on aivan samanlaiset halvat kengät, t-paidat, housut ja kännykät? Eih! Minulla pitää olla paras halpiskännykkä mitä rahalla saa! Haluan olla ykkönen maidon ostamisessa. Minä valitsen aina parhaan maitopurkin, muut jääkööt hyllyyn!

  Sairasta.

   

Post a Comment

<< Home