LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, April 04, 2006

Borta bra men Budapest

Nyt huolestuttaa! Joku tyyppi on rekisteröitynyt Irc-galleriaan (kyllä, luit oikein, irc-galleriaan!) ja laittanut profiiliinsa tämän blogin kotisivunsa osoitteeksi. Oh my God! What is up with that?! For God’s sakes!

Tyyppi on vuonna 1991 (Kuulitteko? 1991!) syntynyt poika. Hän kuuluu ilmeisesti sellaiseen ryhmään kuin ”Lotta <3” (toi on siis varmaankin sydän eikä ”Lotta on pienempi kuin kolme”). Nimensä voisi olla Johnny (koska hänen nimimerkkinsä on z0n1) (oikeesti). This is soooooo weird. Onkohan lapsukaisilla käynyt väärinkäsitys? Kyllähän tää blogi välillä on vähän pissis-hommage, mutta jotain rajaa!


Budapestissa tulvii. Tonava on noussut jo 8,5 metriä. Kun viimeksi asuin Budapestissä tuli siellä vuosikausien pahimmat tulvat, ja nyt siellä on asiat vielä pahemmin. Jo vuoden 2002 tulvat aiheuttivat aivan absurdeja tilanteita. Tonavan viereiset autokaistat olivat veden alla, ja siellä täällä näkyi liikennevalojen punainen ja keltainen valo. Vihreä oli jo veden alla, kuten loputkin. Puolikkaita liikennemerkkejä vilahti aaltojen välissä. Oli myös outoa että vedenpinta nousi, koska kertaakaan ei satanut kovinkaan paljon. Saksassa kuitenkin satoi, ja siellä tulvi niin että vedet ryöpsähti Unkariin asti. Havaitsin tulvat kun hyppäsin taksiin Club del Riosta keskellä yötä. Koska Tonavan ranta yöllä on yksi maailman kauneimmista asioista vilkaisin ikkunasta ulos. Siinä missä piti olla korkea muuri, alempana toinen autokaista ja viisimetriä korkea joenpenkkaa olikin nyt Tonava. Heti siinä. Ihan vieressä. STOP-merkistä näkyi puolet tekstistä. Luonnonvoimat ovat hurjia. Seuraavana päivänä olo oli kuin katastrofituristilla kun sunnuntai-ilokseni menin joelle valokuvailemaan taloja jotka olivat puoliksi veden alla.

Uuh. Kirjoitin eilen että on hankalaa jos tuntee vetoa sopimattomaan ihmiseen. No ei sentään ole ihan yhtä vaikeaa kuin tuossa dokumentissa joka tuli tänään Nelosella. Siinä sisarpuolet ovat rakastuneet toisiinsa. Pariskunnat eivät suinkaan ole verisukulaisia, vaan heidän jompikumpi vanhempi on mennyt keskenään naimisiin. Talk about tricky situation. And a little groce.

Veljeni Calle kutsuu piereskelyä muffailuksi. Se on mun mielestä paljon hienompi sana. ”Mä muffasin just”. Siis MÄ en muffannut just, toi oli esimerkki. Mutta kannattaa käyttää. Muffailkaa.

Ohhoh. Uskoisiko tekstien perusteella että oon 25-vuotias nainen?

3 Comments:

 • At 11:57 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hmm... Hieman ehkä kannattaa varoa tuon verbin käyttöä -> googleta muffata, muffailla.

   
 • At 8:43 AM, Anonymous Nikke said…

  Nyt on ihan pakko olla vähän nitpick ja huomauttaa virheestä.

  > And a little groce.

  Hakemasi sana on gross.

  Noin. Nyt on aamun paha teko tehty. Nyt voin hakea kahvia.

   
 • At 11:05 AM, Blogger Lotta said…

  Ohhh! Kiitos, mä oon aina kirjoittanut väärin. Vaikka pilkunnussiminen onkin vähän gross. Mutta mä arvostan! Kiitos! :o)

   

Post a Comment

<< Home