LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, April 09, 2006

Landskamp up-date

Huumorimaaottelussa tulee turpaan. Turussa Ruotsi voitti yhdellä pisteellä. Tämän päivän ensimmäisessä esityksessä meni tasan, ja toisessa Ruotsi voitti taas pisteellä. Ja vaikka Ruotsi rökittää meitä, niin tää on oikeasti ehkä hauskin stand up-juttu minkä oon ikinä tehnyt! Tää on aivan mahtavaa. Fiilis jokaisella keikalla on ollut tosi hauska, ja porukka (André, Adde, Marica ja Stan) ovat aivan mahtavia.

Epätietoisille voitaneen kertoa että kyseessä on huumori-ilta jossa suomalaiset koomikot taistelevat ruotsalaisia koomikoita “vastaan”. Esitykset pidetään teattereissa (Åbo Svenska Teater ja Svenska Teatern). Alussa joukkueet esitellään (Suomesta André Wickström ja minä, Ruotsista Marica Carlsson ja Adde Malmberg), jonka jälkeen jokainen koomikko kutsutaan esittämään 10 minuutin setti. Jokaisen koomikon jälkeen yleisö antaa maalle pisteet, asteikolla 4-10. Seuraa tauko, ja sen jälkeen toinen erä. Jokainen tekee uudestaan vuorollaan 10 minuuttia, ja taas pääsee yleisö jakamaan pisteitä. Aivan mahtava show. Ihan huippua.

5 Comments:

 • At 10:37 AM, Blogger EV said…

  Mikä se semmoinen kilpailu on, jossa hävinneille ei naureta?

  Tietysti kaikki maaottelevat ruotsiksi, vaikka tänään on suomen kielen päivä. En kestä ilman analfabeetasalpaajia.

   
 • At 8:21 PM, Blogger Niko said…

  Ei ihme, jos suomalaiset eivät pärjänneet, mikäli kisaa käytiin kielellä jota täällä puhuu vain pieni rannikkolaisvähemmistö.

   
 • At 9:03 AM, Blogger Emil said…

  Mutta eivätkös suomalaiset kilpailijat olleet molemmat suomenruotsalaisia? Eli kieli on jokaiselle kuitenkin äidinkieli.

   
 • At 7:55 PM, Anonymous Sabina said…

  Landskampen var helt super! Bra att Finland vann på söndagen!!!

   
 • At 11:00 PM, Blogger Niko said…

  icyworld: Taidat sotkea munan kanan. Eiköhän se johtunut nimenomaan siitä, että kilpailu oli ruotsiksi. Eihän siellä kukaan suomenkielinen olisi voinut tasapuolisesti osallistua.

   

Post a Comment

<< Home