LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, April 14, 2006

The Love Mansion ja naistenlehti

Mulla on tapana kastaa kaikki. Ei siis kastaa veteen (näitkö jo silmissäsi overgrown koulukiusaajan pakottamassa päätä pönttöön?), vaan ristiä, antaa nimi (mielikuvitussisäkköni on Consuela, kummisetäni asunnossa asunut hämähäkki Holger, eräs entinen pomoni Gestapo ja tissini Barbie ja Cindy). Siis luonnollisesti mun kodilla pitää olla nimi myös. Château de Lotta Love? Ei. The Lovingham palace? Ei. Tietenkin: the Love Mansion. Kuulostaakin sopivasti puolidekadentilta bordellilta.

The Love Mansion on kaaoksessa. Consuela on tehnyt katoamistempun (mielikuvitusulkomaalaisvirasto on tehnyt haamukarkoituksen?) ja vaatteita on joka paikassa, hesarikasa kasvaa ja sitä paitsi joku on jättänyt tiskaamatta. Lady of the house ei nyt missään tapauksessa ehdi siivota, koska on pakko kirjoittaa gradua (mutta bloginkirjoittamiseen ilmeisestikin on aikaa, go figure). Mä myös sisustin. Mä ostin taulun. It’s so kitch, it’s gorgeous. Mustavalkoinen taulu Marilynista. Not many homes can pull that off, but the Love Mansion can.

On aivan uskomatonta minkä itsesuggestion voiman sitä yhtäkkiä saa kun pitää ryhtyä kirjoittamaan supertylsää lopputyötä. Ei siis itsesuggestio siihen kirjoittamiseen, vaan KAIKKEEN muuhun. Pitää tiskata, laittaa ruokaa, järjestää CD:t aakkosjärjestykseen, kirjoittaa kirjeitä (!). Eihän kukaan kirjoita kirjeitä enää (eikä mulla oikeasti varmaan edes ole kenenkään osoitteita), mutta jotenkin sitä saa itselleen uskoteltua ettei missään tapauksessa voi keskittyä gradunkirjoittamiseen ellei saa näitä ensiarvoisen tärkeitä asioita hoidettua ensin. Right.

Mistä tänään saa ruokaa? On pitkäperjantai ja koko universumi on kiinni. The Love Mansionin kaapeissa ei TODELLAKAAN säilytetä ruokaa (vaatteet eivät nimittäin mahdu enää vaatehuoneeseen, joten ruokakaapissa on T-paidat ja tarpeisto mitä-mä-oikein-ajattelin!?!-vaatekappaleita). Jääkaapissa on salaattikastiketta, ketsuppia ja jugurttipurkki. Perhana etten oo katsonut Strömsötä. Sieltä olisi salee oppinut miten tuosta voi tehdä gourmetillallisen. Mutta sitten puhuisi loppuikänsä ruotsia pohjanmaanmurteella ja kaikki luulisi että on täysin debiili.

Gloriassa oli aivan mahtava artikkeli minusta. Ihan uskomaton, kerta kaikkiaan. Neljä sivua artikkelia, ja kerrankin erilainen kuin kaikki muut. Artikkeli sisälsi muutakin kuin ”no miten keksit ruveta tekemään stand up-komiikkaa”. Toimittaja Titti on mahtava. And also: kuvaaja oli superlahjakas. En mä sano että musta on vaikeita ottaa kauniita kuvia (I mean, look at me), mutta kyllä ne oikeasti ovat tosi upeita. Oh, modesty is a bliss.



Kuva: Juha Myllymäki

6 Comments:

  • At 4:28 PM, Blogger Ana said…

    Tää uusin Gloria siis? Hitsi, ostoksille mentävä on.

    Toinen juttu, televisioidaanko ne maaottelut elikkäs onko siellä kamerat paikalla?

     
  • At 4:41 PM, Blogger liftari said…

    Todella hyvä kuva kyllä.

     
  • At 5:36 PM, Blogger Lotta said…

    Joo, ostoksille heti, mars mars! Maaottelua ei televisioitu, eli se on nyt forever gone. Voih.
    Kuva on mahtava! :o)

     
  • At 1:01 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hei Lotta!

    Luin ensin tuon Glorian jutun ja sen houkuttelemana etsin blogisi.

    Sait itsellesi uuden fanin +30 ikäluokasta.

     
  • At 6:03 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hei Vaan Lotta,
    Taas yksi Glorian lukija... juttusi oli hauskaa luettavaa. Rämäpäisyys ja itsensä peliin laittaminen kannattaa. Itse vasta nyt 38-v:na
    sain vihdoin itseni irtisanotuksi (olihan siinä omatkin tarpeet tietenkin pinnassa - kivitalot, jos ei vaikka 2 - auton hankkimiset ja matkustamiset, että ei sitä voinut aivan tosta vaan itseään irtisanoa) ruotsalaisesta pelle-firmasta. Sitä ei vaan
    suomalaisena kestä katsoa sitä ulkoistamis vimmaa ja "pakko" tekemistä, jossa unohdetaan tuotekehittelytja myynti.. Kehitellään vain uusia ja uusia arvoja yritykselle mutta arvot karahtaa kallioille heti - oikeasti ei niitä edes ole ajatus noudattaa. Pääoma sijoittajat - tehkää paremmin työnne ja katsokaa miten rahojanne käytetään.
    T. On the way to states

     
  • At 6:28 PM, Blogger Lotta said…

    Hei mahtavaa! Tervetuloa molemmat! Toivottavasti viihdytte, ja kommentoitte aina kun tulee jotain mieleen. Suoraankin saa ottaa yhteyttä: Lottabacklund @ hotmail.com

    Hauskaa pääsiäistä! :o)

     

Post a Comment

<< Home