LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, May 01, 2006

Boikoteista

Miten koukussa voi ihminen olla että pitää neljältä aamulla vielä kirjoittaa päiväkirjaa?

Tulin juuri Pian luota jossa pidimmme Fondue-illallisen. Suostuin syömään fondueta vaikka oikeasti olen vieläkin Ranska-boikotissa siksi että ne äänestivät EU:n perustuslakia vastaan. Samasta syystä olen myös Hollantiboikotissa. Hollantiboikottimme alkoi jo tosin pari vuotta sitten kun MM(tai joku EM tai jotain)-futaaja Ruud van Niistelrooj (en enää ees jaksa muistaa miten sen nimi kirjoitetaan, I'm SO over him) meni naimisiin ihan ilmoittamatta mulle (tai äidilleni, tulevalle anopilleen) mitään! Todella epäurheilijamaista käytöstä. Boikottiin meni aivan välittömästi tulppaanit, puukengät, tuulimyllyt ja Gouda-juusto. Goudasta olemme nyt tosin joustaneet, koska se on aika hyvää. Mutta oikeastaan mua huolestuttaa Hollannin ei-tulos enemmän kuin Ranskan, koska Ranskassa selkesti purettiin turhautumista istuvaan hallitukseen EU-äänestyksen kautta, eli eivät ne oikeasti siitä ASIASTA äänestäneet. Hollannissa taas selkeästi Turkin jäsenyys ja muutenkin ulkomaalaisvastaisuus oli suuri osa äänestyspäätöstä. Heh, tosi ajankohtaisista asioista tää tilitys. Summa summarum: Suostuin Ranskaboikotistani huolimatta syömään fondueta, ja se oli tosi hyvää. Meillä oli ihan älyttömän hauskaa, mutta nyt pitää mennä nukkumaan koska ihan kohta on sillis Kaisaniemessä, ja siellä pitää olla tasan klo. 9.01.

Hauskaa vappua!

3 Comments:

 • At 8:49 AM, Anonymous pni said…

  Om du, inte helt felaktigt, psykar dig att tänka på fonduen som en schweitzisk rätt, blir det troligen moraliskt mindre betungande att doppa bröd- eller köttbiten i pannan (inte pannan i huvu alltså).

  Eller blir det kanske angstigare så eftersom gökurslandet inte är med i EU?

   
 • At 12:11 PM, Anonymous Mia said…

  Toivottavasti oli valtavan raikas sillis! Pohjoismaisessa yhteistyössä ei paljon silliksiä tunneta, meillä on tavallinen duunipäivä... todella ilkeää!

   
 • At 9:21 AM, Blogger Lotta said…

  Njae. Det är lite svårt, för i princip motsätter jag mig av princip också starkt ett sånt mukamas-civiliserat land som inte går med i FN förrän på 2000-talet och inte gav kvinnor rösträtt förrän på 1980-talet!!! Det är nästa värre än Frankrike. Men dom kompenserar med choklad, I'll give them that.

  Mia: no ei tosiaan tunneta mitään solidarisuutta siellä! Phöh! Tee joku valitus johonkin jämställdhetsombudsmannille että sulla pitää olla oikeus viettää sun omia juhlipyhiä, ei toisten (ryyppäys)vakaumusta saa tuolla tavalla rajoittaa!

   

Post a Comment

<< Home