LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, May 21, 2006

Pulukebab?

Turkkilaisnaapureiden ravintolalla on keittiön ovi takapihalle yleensä aina auki. Tänään mä näin kun siinä kynnyksen sisäpuolella könötti pulu. Toinen pulu oli juuri seuraamassa ensimmäistä sisään. Joko pulut olivat pahemman kerran eksyneet tai sitten nämä elukat olivat pulumaailman Hannu ja Kerttu ja heidät oli houkuteltu jollain kebabinmurusilla ravintolan keittiöön asti. Tai pulunmurusilla. Hyi, anteeksi, mä oon tosi gross. Nyt mä tietysti jotenkin aiheutan heidän ravintolansa sulkemisen kun kaikki saniteettitarkastajat heräävät (ei ikinä uskoisi että huomattava osa tän blogin lukijoista on saniteettitarkastajia) ja menevät sinne tarkastamaan pulukeittiötä. Sitten koko teletappiretkueperheelle käy kuin Babulle Seinfeldissa. Ja mä olen Seinfeld. Voi ei.

Viikonloppu meni eksoottisesti Hämeenlinnassa. Siellä pidettiin ’Tomaatteja Tomaatteja’ stand up-festarit. Kaikki keikkani olivat perjantaina joten lauantai oli rauhallista hengaamista. Paras keikka oli varmaan Kirsikkatomaatit, joka oli show jossa oli pelkästään naisesiintyjiä. Keikka lähti niin käsistä etten päässyt puoliakaan materiaalista läpi kun yleisö oli niin mukana ja virikkeellinen.

Hämeenlinna oli kiva paikka mutta mä näin siellä asioita jotka huolestuttavat mua. Mä näin kolmella (siis KOLMELLA! Ei yhdellä tai kahdella, vaan KOLMELLA) miehellä kampauksen joka edestäpäin näyttää ihan tavalliselta ja siistiltä, mutta sitten kun mies kääntyy sä näät: lähes metrin pituinen, laiha ponihäntä. Tätä ilmiötä on siis vaikea edes sanoin kuvailla, mutta se on vähän niin kuin takatukka joka on ponihännällä, ja joka ei kasva ihan koko niskasta, vaan ihan vain siitä keskeltä. Mä luulin että nämä olivat urbaanilegenda (ihan kuin permanentattu otsatukka ) jota korkeintaan esiintyy USA:n syvässä etelässä. Mutta ei, Hämeenlinnassa niitä on. Ihan kolminkappalein. Mutta varmaan niitä on vielä enemmänkin, koska mä en tainnut tavata ihan kaikkia Hämeenlinnalaisia.

Keskustan puoluesihteeriehdokas Jarmo Korhonen kertoi päivän Hesarissa ettei pidä blogia koska ”katsoo kaikkien blogeja pitäneiden keskustajohtajien epäonnistuneen”. No siinäpä harvinaisen järkevä poliittinen oivallus. Eihän suinkaan johtajan epäonnistumiseen mitään muuta syytä ole voinut olla kuin bloginkirjoittaminen. Se yleensä menee just yks yhteen epäonnistumisen kanssa. Hienoa että mies joka haluaa suomen mahdollisesti suurimman puolueen nokkamiehistöön osaa näinkin rehellisesti ja analyyttisesti tarkastella omien johtajien ja puolueen onnistumisia ja epäonnistumisia. Jarmo, you political mastermind, you.

4 Comments:

 • At 6:50 PM, Blogger Frida said…

  Voisko ne olla entisiä pitkätukkia, joiden naiset on laittanu ne suhteen vakiintuessa parturiin, mut sit miehet on aatellu, et "ähäkutti, mähän en kokonaan naiselle periksi anna" ja käskeny jättää ponnarin verran puolipiiloon. Ja joka aamu ne saa ponnaria laittaessa tyydytystä siitä, että on ainakin yksi asia, jossa mies piti pintansa - vähän niinku lohdutuksena kaikista muista asioista, mitkä "kompromissattiin" vaimon pussiin.

  Just a thought. ;)

   
 • At 7:38 PM, Anonymous Anonymous said…

  Harmi etten päässyt perjantaina Hämeenlinnaan katsomaan sun esitystä, mutta eilen siellä oli ihan mielettömän hyvä fiilis!

   
 • At 10:32 AM, Blogger PartyFlickan said…

  Ou jeah.. Kyseisen mallista tukkaa näkee myös Aleksilla sijaitsevassa ruotsalaisessa vaateliikkeessä erään kassapojan päässä...

   
 • At 9:06 PM, Anonymous Ylpeä viisufriikki kokkari said…

  Tampere, Hämeenlinna, tai no, koko Häme nyt on tunnetusti takatukkien ymv kammottavuuksien alku ja juuri. Siellä niitä on aina löydettävissä, olivat muotia eli eivät.

  Kaikki ammattipoliitikot voisivat unohtaa blogien pidon. Vrt. Stubb, joka ensin hakuu Lordin (moukka! merde!) ja sitten kehtaa hehkuttaa ja olla niin polleeta. Tajuais edes katua vanhoja sanomisiaan ensin.

   

Post a Comment

<< Home