LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, May 18, 2006

Koomikko vs. miimikko

Keikka messuilla. Kuitenkin on hienoa huomata että jollakulla menee vielä huonommin. Mä esiinnyin sentään kutsuvierasloungessa. Vastapäisen firman ständillä seisoi miimikko firman haalarit päällä ja naama maalattuna. Sitten se hiljaa miimaili ja välillä leikki patsasta siinä käytävän ja trukkien välillä. ’A shitty gig’ on niin suhteellista.

M15 oli siellä myös. Übermensch Uusipaavalniemi. En kehdannut lähteä kesken keikan sitä metsästämään. Ja mitä mä oisin tehnyt jos oisinkin tavannut sen? Pyytänyt nimmaria? Puhunut Curlingista? Kysynyt miten pitkä se on? I’m SO lame.

Tein tänään keikan myös Lastenklinikan Kummien yhdessä tilaisuudessa. Illalla on vielä yksi keikka. Laskin että kolmen päivän sisään tulee 12 esiintymistä. Siis kolmen päivän sisään. 12.

Eilen oli Jordan Knightin synttärit. Siis New Kids On The Blockin Jordan Knight. Tietenkin. Duuhh. Me lähetettiin ystävättäreni Kukan kanssa toisillemme onnitteluviestit. ”Hyvää Jordan Knightin syntymäpäivää!”. Ihme ettei sellaisia kortteja saa ostaa kaupasta. Kaikenlaisia muitakin onnittelukortteja on tehty valmiiksi (”Hyvää synttäriä”, ”Se on poika”, ”mukavaa eläkettä”, ”pääsiäinen on tärkeä korttipyhä”, ”pääsitpä ripille, hienoa”, ”hauskoja häitä” jne.). Taidan laittaa meiliä Hallmarkille ja ehdottaa. Kyllä ne tajuaa, tässä ideassa on salee isot rahat.

On a scarier note: Robbie Williams aikoo perustaa oman ufouskonnon. Se on lukenut L. Ron Hubbardista ja skientologiasta, ja sen mielestä se on ihan loogista. Robbie näkee omien sanojensa mukaan joka yö ufoista unta, ja hänen uusin visionsa on että San Fransiscoa kohtaa jättimäinen ja kuolettava maanjäristys mutta avaruusolennot estävät sen. Robbien uskontoon ei voi vielä liittyä, koska sillä on niin kiire tänä vuonna ettei se ehdiä kulttiaan perustaa. Ehkä ensi vuonna sitten. Seriously. Onhan tää vitsi, Robbie? Onhan!? (Ette ehkä tienneet, mutta Robbie lukee tätä blogia koko ajan. Aivan jatkuvasti). (Jos harhaiset ihmiset pääsee jonon ohi sinne Robbien kulttiin, mulla on vippi).

1 Comments:

Post a Comment

<< Home