LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, May 23, 2006

Ay ay ay ay ay ay Puerto Rico

Tänään palasin mielikuvitussisäkköni Consuelan synnyinmaille, eli johonkin pieneen latinalaisamerikkalaiseen valtioon. Siis kuvainnollisesti, en fyysisesti (ay caramba). Menin siis Ricky Martinin keikalle. Huomaa että on tullut vanhaksi kun katsoo kelloa 20.05 ja tuhahtaa: tän piti alkaa kahdeksalta, mikä maksaa? Mulla on työpäivä huomenna. Toinen varma merkki on se kun konsertti alkaa ja ajattelee itsekseen ”onpas tää musiikki kovalla”.

Ricky Martin oli hieno. Suurimman osan ajasta. Kun se tuli lavalle sillä oli ihan ihmeelliset vaatteet päällä. Se oli vähän spurgun näköinen. Sillä oli harmaa paita päällä josta roikkui joku ihme riepu. Pohdimme äitini kanssa että se saattaa olla joku unirätti (lapsillakin on sellaisia), mutta sitten äitini muisti että oli kuullut että Ricky oli tullut Helsinkiin Moskovasta, ja päättelimme että paita oli varmaan ostettu Venäjältä. Siinä oli ompeleetkin ulkopuolella. Ricky kuitenkin (onneksi) vähän väliä vaihtoi vaatteita. Vaatteidenvaihtoväleissä screeneiltä tuli täyteohjelmaa. Ensimmäisellä breikillä sieltä tuli outoja anime-piirrettyjä, japanilaiset Prätkähiiret tai jotain. Liian isot silmät niillä piirretyillä oli, joka on varma merkki japanilaisuudesta (mikä on outoa koska oikeilla japanilaisilla ei ole kauhean isot silmät).

Rickyn trademark on jossain määrin latinolanne ja sen liike. Jostain syystä se kuitenkin tanssi tässä konsertissa tosi usein tosi oudosti. Se oli jotain afrotanssin ja Rocky-elokuvan väliltä. Välillä se oli kuin kuiva-parkouria, välillä outoa käsien svingailua ylös alas. Other than that Ricky oli spektaakkeli. Niin spektaakkeli että lopussa ilmaan ammuttiin konfettia. Se oli kovin republican party convention-mäistä.

Isoäitini on tänään kuunnellut minua radiosta ja keksinyt NRJ:lle hienon parannuskeinon. ”Ne voisivat ottaa pois kaiken musiikin sieltä kanavalta ja Lotta voisi laulaa kaikki ne laulut kun se laulaa niin hyvin”. Mahtava idea, mutta veikkaanpa että ainoa kuuntelija joka meillä olisi jäljellä sen jälkeen olisi mun mummo. Ja sekin kuulee tosi huonosti. ”Onko se siellä koko ajan saman pojan kanssa?” mummo kysyy noin 15 minuuttia sen jälkeen kun ”poika” kanssani radiossa on vaihtunut Renéstä Janiin. Ei, tää on nyt eri poika, valottaa äitini. ”Tekevätkö ne muut siellä vaan puolikasta päivää, ja Lotta vaan kokonaista?” tuhahtaa mummoni paheksuvasti. Hymyilyttää. Mulla on maailman ihanin perhe.

Mun sankarilistalle on päässyt uusi ihminen: Silvia Night, islannissa Silvía Nótt. Silvía Nótt on siis islantilainen tv-hahmo joka edusti maata Euroviisuissa. Kansainvälisen median huumori ei ihan riittänyt oivaltaakseen Silvíaa, mutta mä olen sitä mieltä että Silvía on aivan huippu ja nero. Rakastuin hahmoon jo syksyllä kun kävin Islannissa ja sattumalta luin Icelandairin lehdessä Silvían haastattelun. Innostuin tytöstä niin että jopa repäisin kyseisen artikkelin lehdestä irti (salaa. Oh the anarchist that I am). She’s a pearl. Mä yritän löytää sen sähköpostiosoitteen jostain jotta voin lähettää naurettavaa fanipostia jossa voin kehua hänet maasta taivaaseen. Mahtava. Mahtavamahtavamahtava!

11 Comments:

 • At 5:37 AM, Blogger Charmi said…

  I totally agree! :)

  Silvía Night oli ehdottomasti kisan parasta antia. (Niin, siis tietysti Lordin ohella.) Pitänee perustaa joku kansalaisadressi ja -keräys, että jokin suomalainen TV-yhtiö ostaisi oikeudet Sjáumst með Silvíu Nóttiin.

  Mun mielestä on kunnioitettavaa sekin, että Silvía jaksoi tappionkin jälkeen kommentoida kisojen kulkua vakaalla ammattitaidolla: "I know you didn't vote me 'cause I'm not that ugly fucking old bitch from Sweden."

   
 • At 10:02 AM, Anonymous pirpanasta said…

  Mukavaa luettavaa, kiitos vain LottaLove. See you!

   
 • At 11:31 AM, Blogger Frida said…

  :D Lotta on ihana!

  P.s. Sanitrium: Tykkään sun ylppärikuvasta - tosi hieno.

   
 • At 5:58 PM, Blogger annushka said…

  mulla ei oo telkkaria. üleensä olen siitä tosi tüütüväinen. mutta tämä vuosisadan suomi-tapahtuma... metro-lehdestä näin lordin kuvan. eli tiedän, kenestä puhutaan. mutta höh, en tie mitään silviasta...

   
 • At 8:25 PM, Blogger EV said…

  Minusta tuli fani vasta kun näin
  videon Silvian häviötunnelmista
  .

   
 • At 10:17 PM, Anonymous Anonymous said…

  ..vai repäsit sinä salaa icelandairin lehdestä sivun... kuulleeppa tämä . mä repäsin sen upean kuvan icelandairin selkänojan klaffipöydän kuvana. Sellainen fantastinen kuva blue lagoonista olis siinä kuvassa.

   
 • At 10:23 PM, Anonymous Duussi said…

  Ricky! Miten mä.. miksen mä.. mitä! Miksen mä ollut siellä!

  Täytyy kai vain luottaa, että me Rickyn kanssa kohdataan vielä joskus ihan kahden. Sit kyllä sykkii sydän ja lanne.

   
 • At 7:50 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta sä olet päivän paras piristys. Lopetin NRJ:n kuuntelun hetkeksi, kun ilmestyit eetteriin. Palasin takaisin parin viikon jälkeen ja tajusin samantien, että sä olet aivan loistava. Nyt viimein oli NRJ:n sivuilla sun kuva ja vakuutuin, ethän sä olekaan britney-kopio vaan älykäs ja pirun hauska. Tää palaute piti laittaa alunperin NRJ:n kautta, mutta kun oma nimi on niin harvinainen en kehtaa. Jos vaikka kommentoisit asiaa ohjelmassa ja jäisin kiinni.
  Noh, ihan todella, ajattelin vain pyytää anteeksi kahden viikon poissaoloani, kun en tajunnut sun juttuja alkuunkaan ja luulin sua tyhmäksi. Well, I was wrong.

   
 • At 6:51 PM, Blogger Lotta said…

  Ohhoh. Niin paljon kommentoitavaa. Mun vastaustahti on täysin keskiaikainen. Anteeksi. You deserve so much better.

  Ensinnäkin: hienoa huomata että Silvía ymmäretään muuallakin kuin the Love Mansionissa.

  Viimeiselle kommentoijalle: Tervetuloa takaisin :o) Et varmaan oo ensimmäinen joka ehkä ajatteli noin, voi olla ettei mun persoonallisuus ihan heti aina avaudukaan... Mutta kiva että löysit tänne ja takaisin kaltaistesi seuraan ;o)

   
 • At 7:08 PM, Anonymous eipäjuurikukaan said…

  yksi silvia fani ilmoittautuu lisää :)

   
 • At 11:06 PM, Anonymous Jennuska said…

  Lotta pelastaa päivän kuin päivän =)
  Ole onnellinen ihnasta perheestä :)
  Isoäitisi kuulostaa aika hyvälle tapaukselle positiivisessa mielessä =)

  Silvia Nightissa oli sitä jotain..ironia on ironiaa vain kuin sitä osaa tehdä oikein

  T: __J__

   

Post a Comment

<< Home