LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, July 03, 2006

Toimiiko junan vessa?

Voih. Robbie. Oih. Robbie. Ullevilla oli miljardi (eli noin 55 000) ihmistä katsomassa konserttia, mutta kun Robbie lauloi Back for good, niin olen aika varma että se lauloi vaan mulle. – Se ei nähnyt sinua sinne sadan metrin päähän missä seisoit, sanotte. Mutta kyllä se näki. Ihan varmasti. But seriously, Robbie on show-mies. Ihan mahtava karisma, ottaa varmasti yleisön kuin yleisön yhtä hyvin kuin tuolla.


Matka oli kokonaisuudessaan hauskinta pitkään aikaan. Verrattuna mihin tahansa. Vaikka bussissaistumista oli ohjelmassa about tuhansia tunteja, oli matka aivan ratkiriemukas. Bussin vessa ei kuitenkaan ole ihan yhtä toimiva kuin junan vessa, vaan vessassa oli tarkat käyttäytymisohjeet. Ja ne olivat graafisesti esitelty myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta olisi ymmärtäneet sitä kun
a) kuski KÄSKI istua ja KIELSI seisomasta pissiessä, tai
b) ovessa oli kissankokoisin kirjaimin kirjoitettu kylttiin ”ISTUTHAN pissiessäsi” (ei ehkä just noilla sanoilla).
Kuva jossa asia vielä väännettiin rautalangasta oli sellainen, jossa porsas (sikamies for the analogy-impaired) kuseskeli seisoaltaan pitkin lattiaa, kun taas pingviini (herrasmies) istui sivistyneesti pöntöllä. Kenellä on se työ että pitää keksiä tuollaisia? Wau.

Pilkahdus synkkään ja syvälliseen sielunelämään: Mulla on tänään alkanut suuri elämänmuutos (koska elämänmuutospäätökset täytyy aina tehdä uuden kuukauden ensimmäisenä maanantaina, eikö?)("No mä poltan vielä tän viikonlopun, ja sitten maanantaina lopetan". You know). Aion detoxata itseni maailman ihanimmasta miehestä. Hän on täydellinen (miinus siis se, että hän on jonkun toisen oma) ja mun mielestä tarkoitettu elämään mun kanssa loppuelämänsä, mutta universumi oli eri mieltä. Niinpä asia ei ole aiheuttanut minkäänlaisia konkreettisia toimenpiteitä (edes tunnustusta) (paitsi tietysti aivan liikaa shoppailua mun puolelta unohtaakseni sydäntäsärkevän totuuden). Jos pohtii liikaa toisen omaa, jää omat jutut tekemättä. Voi tätä vitutuksen määrää. Mutta tänään siis julistan juhlallisesti uuden elämän alkaneeksi, ja ilmoittaudun takaisin peliin. Nyt myös henkisesti. Huh, menipäs vakavaksi. Must revise rescue plan now.

Tän päivän top-3:
1) Starbucksin vastajauhettu kahvi
2) Maailman huipuin työpaikkani
3) Pikkuveljeni jenkkifudissaavutukset

Tän päivän bottom-3:
1) Taksi, joka ei tullutkaan tänään aamulla
2) Internet, joka ei toiminut töissä
3) The obvious

6 Comments:

 • At 12:03 PM, Blogger PartyFlickan said…

  Saako Suomesta jostain Starbucksin vastajauhettua kahvia??? :)

   
 • At 12:53 PM, Blogger Lotta said…

  Joo saa, mun kotona :o) Ensin pitää selkä vääränä raahata kaffea maailmalta, ja sitten ostaa TV-shopista Magic Bullet ihmevehje joka jauhaa pavut sulle seitsemässä sekunnissa! :o)

   
 • At 8:54 PM, Anonymous tiitu said…

  Partyflickan, kysy itseltäsi: esiintyikö Robbie Suomessa?

   
 • At 9:02 PM, Blogger PartyFlickan said…

  Tiitu: ei saa olla ilkeä.

   
 • At 9:12 PM, Blogger Lotta said…

  Ei Ruotsissa ole Starbucksia, sitä varten pitää lähteä Sveitsiin asti.

   
 • At 9:24 PM, Anonymous Tiitu said…

  Ei se ollut ilkeyttä, yritin vain johdatella oikeille raiteille... :)
  Ai ei Ruotsistakaan saa, no jopas!

   

Post a Comment

<< Home