LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, July 11, 2006

Huset i paket

Ulkona paistaa aurinko. Ainakin luulen niin, mun asunnon ikkunat ovat niin likaiset ettei täyttä varmuutta voi olla. Pitäisi olla iloinen ettei asuntoni kaikki ikkunat ole vuorattu valkoisella pressulla, niin kuin naapureillani, mutta se lämmittää aika vähän kun muka ei saa ikkunoitakaan pestä juuri nyt. HIP – Huset i paket.

Vietin eilen laatuaikaa perheeni kanssa. Oli mamman ensimmäinen lomapäivä, ja päätimme lähteä aina niin eksoottiseen Itäkeskukseen. Se oli vähän niin kuin miniloma, koska Itäkeskus on vähän niin kuin lähtisi ulkomaille. Kuulimme paljon eri eksoottisia kieliä, söimme mexicolaista ruokaa ravintolassa ja shoppailimme. Eli aivan kuin lomalla. Minimatkamme kruunasi pikkukioski josta löyty Festistä ja muuta ulkomaalaislimsaa. Nothing says holiday like foreign soda. Tiedättehän tuon vanhan sanonnan, tiedättehän?

Tänään meen pelottavaan elokuvaan. Pirates of the Caribbean-elokuvan jatko-osan ennakkonäytös on tänään. Mua ei oikeastaan lämmitä yhtään se, että sinne on ikäraja vain 11 (joka voisi viestittää sitä että se ei ole kovinkaan pelottava) tai että sen tuottaja on Disney, sillä mä olen nähnyt että siinä ykkösosassa on luurankoja. Ja luurangot on aina pelottavan elokuvan merkki.

Ehkä kirjoitan lisää yöllä, sitten kun istun asunnossani kylmän hikisenä, enkä saa unta koska katsoin niin pelottavan elokuvan. Ellei tekstiä ilmesty yöllä lisää, voi elokuvan huoletta mennä vähän nynnymmätkin (kuten minä) katsomaan.

1 Comments:

  • At 5:59 PM, Anonymous heidi said…

    nauroin tälle ihan kipeesti :þ

     

Post a Comment

<< Home