LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, July 24, 2006

Interior (inferior?) design

Mun uudessa asunnossa on iso jenkkijääkaappi, varmaan kaksi kertaa isompi kuin tämänhetkinen jääkaappini. Quick examination of contents of current fridge: Valkoviinipullo (EI avattu), kuusi pulloa vichyä, soijakastikepullo (EI vielä vanhentunut), valkosipulisalaattikastike (viimeinen käyttöpäivä 10.5.2006) ja pullo Felix Pastaketsuppia (pahaa). Note to self: heitä salaattikastike roskikseen. Huonot uutiset: Uusi jääkaappi tulee siis näyttämään vielä tyhjemmältä kuin nykyinen. Hyvät uutiset: Sinne mahtuu monta, monta, MONTA pulloa valkkaria enemmän kerralla kuin nykyiseen.

Etelä-Suomen Sanomat olivat seuraamassa torstaista paneelia johon osallistuin Porissa. Puhuin niin viisaita että pääsin lehteen asti:
”Sanaa "pakkoruotsi" kukaan panelisteista ei hyväksynyt.
-Meillä oli pakkokemiaa koko yläasteen. Se otti päähän, mutta se opiskeltiin. En lietsonut silti kansanjoukkoja pakkokemiaa vastaan, nauratti Lotta Backlund yleisöä.

Koomistakin voimaa

Aiemmin vahvan suomenkielisen komiikan tantereet on nykyään vallattu ruotsinkielisillä koomikoilla. Lotta Backlund ja André Wickström ovat tyypeistä tunnetuimpia.
Molemmat löytävät komiikkaansa voimaa kaksikielisyydestään.
-André on sellainen maalaispoika, joka puhuu Sipoon murteella. Minä olen toinen ääripää. Sellainen, joka opiskelee Hankenilla ja kulkee Burberry-huivi kaulassa, sanoi Backlund.
-Kun vahvistaa ruotsinkielistä stereotypiaansa, siitä muodostuu uniikki tapa kertoa myös omasta kielestä ja kulttuurista. Se on myös omiaan tavallaan käänteisellä tavalla murtamaan kulttuuriin liittyviä stereotypioita.


Tänään kävin Lastenklinikalla. Tosiradio Lotta Tekee Lapsen-finalistiksi noussut Tero halusi lahjoittaa voittamansa pelikonsolin Lastenklinikalle, ja pääsin siivellä mukaan. Oli tosi hieno tunne viedä sinne jotain, joka saattaa huvittaa pikkupotilaita. Ne kaikki palkinnot olisi pitänyt lähettää sinne.

Huomenna aion olla superaikuinen, ja mennä Asuntomessuille. Mikään sisustaminen ja designsäätäminen ei ole ikinä kuulunut kauheasti kiinnostuksenkohteisiini, mutta nyt kun yht’äkkiä on oma, ei enää väliaikainen asunto joka pitää nätisti sisustaa niin alkaa yllättäen kiinnostamaan. Eilisissä grillijuhlissa selasin Laura Ashleyn Country Design-kirjaa. Noin neljä sekunttia. Obviously THAT’S not for me.

2 Comments:

 • At 10:27 AM, Blogger Zepa said…

  Ollaanko me nyt missattu lopullisesti koko Lotta tekee lapsen -kampanja, kun ei kuunneltu raadiosta? Eikä siitä ole tekstuaalista versiota taikkas lyhennelmää missään? Oliko paljon osanottajia? Millaisia? Millä perustein Tero voitti?

   
 • At 10:52 AM, Blogger Lotta said…

  http://www.nrj.fi/service.cntum?pageId=114091

  Maailman ensimmäinen tosiradio sai onnettoman - tai onnellisen, miten sen nyt ottaa - lopun, kun Lotta löysi itselleen kesäkollin ihan muita teitä. Lotta ihastui Peter-nimiseen nuoreen mieheen, ja pitihän Peterille sitten soittaa jopa suorasta lähetyksestä. René antoi siunauksensa pariskunnalle (jos sitä mietit). Lotta ei siis teekään lasta, mutta palkinnot tottakai jaettiin parhaille hakijoille.

  Puolenkuunpelit.com tarjosi kovimmille ja kekseliäimmille pelimiehille hulppeat palkinnot. Voittajaksi seuloutui ankaran raadin (eli Lotan) päätöksellä Henrik, jolle siis lähtee Xbox 360 pelikonsoli World Cup of Fifa 2006 paketti (arvo noin 450e). 2 muuta finalistia, Tero ja Eero, saivat kukin Nintendo DS Lite käsikonsoli Brain Training paketin (arvo noin 170e).

   

Post a Comment

<< Home