LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, June 21, 2007

RMJ ja RKP

Vietin eilen seesteistä iltapäivähetkeä poltellen tupakkaa parvekkeellani (yksi harvoista paikoista, jossa vielä saa tupakoida. Perkele.), kun huomasin viereisellä tuolilla leppäkertun. Ja sitten lattialla. Ja sitten pöydän alla. Siis KOLME leppäkerttua! Missä ootte viimeksi (IKINÄ!) nähnyt kolmen neliön pinta-alalla kolme leppäkerttua? Eihän tollasta leppäkerttutiheyttä ole olemassakaan! Etenkään Kampissa, luulisi. Päättelin että näin RKP yrittää saada mut heidän vaikutuspiiriinsä. Tän on selkeästi tarkoitus vaikuttaa alitajuisesti. Mä alan yksin, sekavanoloisena hortoilemaan ympäri kaupunki, välillä mutisten jostain leppäkerttuinvaasiosta ja huudahdellen ”Tuossa on taas yksi!”, enkä uskalla mennä parvekkeelleni. Silloin valkotakkiset sedät tulevat saattamaan minut leppäkerttujen luvattuun puolueeseen, RKP:hen. Leppäkertut scare the shit out of me. Ne ovat liian outoja. Mä luulen että ne ovat jotenkin evil.

Huomenna lähden ihan oikeille rokkifestivaaleille katselemaan musiikkiorkestereita. Juhannus taittuu Raumanmeren juhannuksessa, jossa aion stalkata Pamelaa. Jos osun sen kanssa samaa aikaa esim. vessajonoon, aion vertailla kummalla on isommat tissit. Ja sitten pyytää että se sanoo mulle nauhalle: ”Whenever I’m in Finland I always listen to the Radio NRJ morning show, with my best friend Lotta!”.

Hyviä esiintyjiä on luvassa, ja mahtavaa meininkiä. Näin lukee RMJ:n kotisivuilla: ”VIP-vieraita palvelee keskeisellä sijainnilla sijaitseva 1000 m2:n kokoinen VIP-tila, Club Royal, omilla viimeistellyillä baareilla ja ekslusiivisilla seurustelualueilla varustettuna. Club Royalissa pääsee nauttimaan korkeatasoisesta palvelusta viimeistä piirtoaan myöten tyylikkäissä tiloissa. VIP-vierailla on myös vain heidän käytössään olevat vesi-wc -tilat, joka festareilla todellakin on luksusta!”. Siis korostaisin tuota kaikkein keskeisintä sanaa: vesi-wc –tilat. ’Nuff said.

2 Comments:

  • At 12:13 PM, Anonymous Anonymous said…

    kuulostaa ihka oikeilta rock-festareilta joo...ööh.

     
  • At 11:37 PM, Anonymous Anonymous said…

    Olit Iltalehden Netti-TV:ssä...se oli ehkä leikattu vähän oudosti kun ei valitettavasti vaikuttanut hirveen hauskalta.

     

Post a Comment

<< Home