LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, September 27, 2007

Punainen paita

Mun Facebook räjähtää kohta kaikista Burma-kutsuista, ja muistutuksista siitä, että huomenna pitää olla solidaarisuudesta statementina punainen paita päällä. No eipä hätää, ostin just punaisen t-paidan tiistaina. Enriquen aikataulu oli myöhässä, joten kävin vähän pyörähtämässä muutaman minuutin Aleksanterinkadulla. Sen seurauksena mulla on nyt uusi paita, takki, hanskat ja korvikset. Tuo on aivan hasardia, jos aikataulut mättää, koska se aina johtaa shoppailuun. Kerran mulla oli treffit ystävättären kanssa Forumin kulmalla. Hän soitti, että hän myöhästyy kymmenen minuuttia. Menin Forumiin tappamaan aikaa. Ostin kengät. Kerran jouduin vaihtamaan ratikkaa niin, että jäin pois rautatieaseman pysäkillä, ja oikaisin Citykäytävän läpi Stockmannin pysäkille. Matkalla ostin kahdet kengät. Aikatauluongelmat ja julkinen liikenne aiheuttaa mulle suunnattomia kustannuksia.

Apua. Tää postaus alkoi niin hienosti ja ylevästi, ja sitten loppui kamalaan turhamaisuuteen.

5 Comments:

 • At 9:33 PM, Anonymous Jannika said…

  Huh, pahinta on mennä kenkäkauppaan mukaan etsimään kaverille kenkiä, kun kuitenkin ostaa itselle kolmet.. Kenkäkaupat ja liian ihanat kengät pitäisi kieltää (not).

   
 • At 10:01 AM, Anonymous Saanel said…

  Mutta jotenkin kaikki kengät (saappaat) näyttää nyt niin rumilta. Tulee sellainen navettakenkäfiilis.

  No okei, on poikkeuksiakin. ; )

   
 • At 11:46 AM, Blogger Niina said…

  siis niin, olen itsekin huomannut että tän syksyn kengät on järkkyjä. kun on itse jo kolmekymppinen, on nähnyt ne navettabootsit jo 15 vuotta sitten, ja nyt ne tulee sitten uudelleen.. crocseja en ymmärrä vieläkään, facebookissakin on yhteisö nimeltä "i don't care how comfortable crocs are, you still look like a dumbass" :) ihan päällikköä !

   
 • At 12:24 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kiitos Lotta, ihana kuulla jonkun muunkin sortuvan ajantappo-ostoksiin!

  Ja vaikka tän syksyn saappaat kuinka olisivat navettakenkiä, ei niissäkään ole tarpeeksi leveitä varsia, jotta ne menisivät kaltaiselleni "paksupohkeiselle" tytölle jalkaan. Ja sekös suututtaa.

   
 • At 11:17 PM, Anonymous Orava jättää pyörän! said…

  Ei ole mulla ollut Burmakutsuja -kaikkea sitä kuuleekin? Ei silti, karmeaa, hirvittävää jne.

  Naisella kengät ei ole hukassa, etenkään yli vuoden euriborilla varustetut ;)

   

Post a Comment

<< Home