LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, September 12, 2007

Get Starbucks to Finland

Mä liityin ryhmään Facebookissa. Se on ”Get Starbucks to Finland”. Kutsuin sinne Facebook-kavereita, ja kohta se räjähtää. Tää on mun mielestä mahtava ensimmäinen askel. Joku sanoi, että oli kuullut jostakin, että joku kertoi (eli tää on ihan salee varmaa tietoa), että jollakulla on jo olemassa lisenssi Starbucksin launchaamiselle Suomessa. Seuraavaksi on ryhdyttävä salapoliisiksi, selvitettävä kuka se on, ryhdyttävä stalkkaamaan tätä, ja yritettävä pakottaa hänet toimimaan ripeämmin. Mä oon niin uhrautuvainen, for the greater good. Että olkaa hyvä vaan.

Mä olen alkanut panttamaan mun kahvia. Mun viime reissulta on enää sen verran vähän French Roastia jäljellä, ettei sitä voi tuhlailla. Mä säästelen sitä hyviin kahvihetkiin, en sellaisiin juosten kustuihin, jossa ei ehdi kunnolla keskittyä kahviin, ja nautiskelemaan siitä.

Juhlallisesti voin myös ilmoittaa, että ensimmäinen blogivieras saapuu Lotta-universumiin ensi tiistaina. Se on yksi niistä, jota ehdotettiin kommenttilootassa. Pitäisikö mun paljastaa kuka, vai pidetäänkö yllätyksenä?

16 Comments:

 • At 8:42 PM, Blogger nanna said…

  Mutta koska sitä (=Tähtitaalan kahvia) on nähty Stockan ikkunassa, täytyy sitä olla jossain kohtaa Herkussakin. Metsästys jatkuu pienen ajokoiran innolla. Vaikka en (vielä???) facebookilainen olekaan, kannatan eeeerittäin lämpimästi ko. kampanjaa!
  t. toinen friikki

   
 • At 10:26 PM, Anonymous margo said…

  Finnish caffeine addicts unite! Supadupa kiitos Starbucksryhmäbloggauksesta. I'm so for it. Mä en voinut kirjoittaa tätä sun "seinälle" (koska me ei olla frendejä???) Mä oon NIIN facebook-palikka...

   
 • At 4:41 PM, Anonymous Anonymous said…

  voi anna sen olla jone nikula...

   
 • At 9:18 PM, Anonymous Anonymous said…

  Starbucksin kahviahan on ollut jo pitkälti toista viikkoa Stockalla osana niitten New York kuukautta. Sitä saa sekä kahvipakettina että eri makuisina frappuccinoinakin...

  Olenkin jo ihmetellyt, miten täällä ei asian tilaa hehkutella lainkaan - nyt siis ripeästi Herkkuun ennen kuin kaikki ennätetään hamstrata!

   
 • At 6:22 PM, Anonymous Anonymous said…

  Stoccan New York-päivät päättyvät huomenna, joten kahvia täytää käydä hakemassa varastoihin viimeistään huomenna; ystävällisen myyjättären mukaan kahvit eivät ole jäämässä normaaliin valikoimaan. Toisin kuin jumalainen juustokakku!

   
 • At 11:42 PM, Anonymous Anonymous said…

  Tän http://tavaratalot.stockmann.fi/
  portal/suomeksi/ajankohtaista/
  ?id=598 (siis leikkaa-liimaa nuo osoitteen palaset yhteen) mukaan New Yorkin tunnelmissa viihdyttäisiin 29.9. asti. Argos-halli sulkeutuu teemalta huomenna, mutta häipyvätkö Amerikan herkut samalla siis myös normaalista Herkusta (eivätkä vasta kuun lopussa siis)?

   
 • At 6:44 PM, Anonymous Pippis said…

  Starbucks *pläääääh*
  Ylimainostettua, ylituotteistettua muka-kahvia. Suosittelen kokeilemaan saksalaista Balzac-ketjua ennemmin.

   
 • At 3:05 PM, Anonymous Sofia said…

  Pffff.
  Perjantainen ekskursioni keskustan Stockalle tuotti karvaan pettymyksen - "ehei, ne loppuivat jo ajat sitten!" sirkutti iloisesti Herkun infopisteen täti, kun menin ahdistuneena sieltä kyselemään tuloksettoman jahdin jälkeen, "eikä lisää ole tulossa". Myöhässä, the story of my life.
  No, tästä lannistumatta suuntasin Jumbon Stockalle eilen (Vantaalle, voitteko kuvitella), ja sieltä löytyi! Tasan yksi paketti Latin America ground:ia (ja senkin jouduin nappaamaan koriste-installaatiosta). Juoksin precious pakettiani piilotellen suoraan kassalle, ja olin ihan varma että kassalla takanani ollut täti olisi nyysinyt sen, jos olisi uskaltanut. Murisin uhkaavasti.

  Itäkeskuksessahan on myös Herkku? Sinne huomenna. Siellä _täytyy_ olla vielä jokunen jäljellä...

  P.S. Lotta, tervetuloa kahville :)

   
 • At 5:16 PM, Blogger Lotta said…

  Mahtavaa, kiitos! Apua, nyt on siis myös laitettava kaikki tamperelaiset ja turkulaiset tuttavat hamstraamaan kahvia paikallisista Stockmanneista. En mä oikein nyt keksi muuta vaihtoehtoa, kuin lähteä sinne Itäkeskukseen huomenna!

   
 • At 5:21 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kannattanee käväistä myös Tapiolan Stockmannilla, mutta voi olla että kaikki Westend mummot on ostanut kahvit sieltä jo...

   
 • At 9:39 AM, Anonymous Kahvitus said…

  Ns. sisäpiirin tietona kuulin (tietysti 110% luotettavana), ettei kahvilaketju aiokaan avata toimipisteitä tänne. Kun politiikkana on, että kuppi maksaa joka paikassa saman verran ei toiminta täällä korkeiden palkkakustannusten vuoksi olisi kannattavaa :-(

   
 • At 1:55 PM, Anonymous Laura said…

  Itäkeskuksen Herkusta löysin 3 pakettia. :P yhden jätin hyllyyn vielä jollekkin onnellisella kahvin ystävälle. Kassa täti naureskeli kahvi ostoksilleni!

   
 • At 2:43 PM, Blogger Lotta said…

  Apua! Toivottavasti se on jäänyt mulle! Jemmasitko sen jotenkin hieman jonkun hyllyn taakse? :)

   
 • At 9:06 AM, Anonymous laura said…

  juuh se jäi silleen, että näyttäisi hyllyn olevan tyhjä. ;)

   
 • At 2:40 PM, Blogger Lotta said…

  Kiitos Sofia, tulen oikein mielelläni kahville! En ole ehtinyt sinne Stockalle ollenkaan, eli lasken nyt vahvasti sun varaan! :D

   
 • At 6:57 PM, Blogger Serdar said…

  Hello
  I'm a business investor in Finland and currently working for to get Sturbucks Franchise for Finland. Thanks for your post; enjoyed to read

   

Post a Comment

<< Home