LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, September 10, 2007

Halvat viinit

Vietin puoli viikonloppua Turussa (mikä voisi olla parempi paikka viettää puoli viikonloppua!?). Perjantaina oli Turkuhallissa mahtava NRJ in the Park –konsertti. Meillä oli esiintymässä DCX, Traffic Island, Elastinen, Tea, E-Type, Darude, Ari Koivunen ja Antti Tuisku. Hurjaa meininkiä oli yötä myöten, ensin hallilla, sitten Pörssissä. Takaisin lähdimme ajelemaan yhden aikoihin lauantaina. Helsingissä tulimme siihen tulokseen, että eilisestä vielä jäykkänä meidän päässämme nököttävät kampaukset olivat niin hienot, että olisi kamalan turhaa tuhlata ne kotona istumiseen. Ja niin lähdimme radalle, kolmelta iltapäivällä, ja kotona olinkin ihan heti 11 tuntia myöhemmin.

Sunnuntai-iltana oli vuorossa Pablo Fransiscon keikka Kulttuuritalolla. Pablolla oli lämppärinä mukana amerikkalainen koomikko Flip Schultz, joka oli kerrassaan mainio!

Nyt alkaa myös suursiivous mun asunnossa. Mulla on tulossa vieraita. Me järjestämme nimittäin Halpojen Viinien illan. Kaikki alkoi eräänä iltapäivänä Loosessa, kun tulimme siihen tulokseen, että halvat viinit ovat aivan liian aliarvostettuja. Niitä ostetaan, ja jokaisella on joku Magis- tai Libis-muisto nuoruudestaan, mutta aina kun järjestetään viiniin liittyviä juhlia, niin ne ovat ”hyville” viineille. Pahoille (eikun anteeksi halvoille) tulee silloin paha mieli, joten niiden kunniaksi pidämme halpojen viinien illan. Jokaisen vieraan pitää tuoda mukanaan vähintään yksi pullo viiniä, mutta se ei saa missään tapauksessa maksaa kuutta euroa enemmän. This’ll catch on, I’m sure. Kohta kaikki järjestää näitä. Tai sit todellakaan ei.

3 Comments:

 • At 9:39 AM, Anonymous Laura said…

  Kannattaa varautua särkylääkkeillä, sillä halppojen viinien huono puoli on se, että niistä saa päänsäryn. Tosin jos niitä jaksais hirveesti maistella ja kokeilla niin eiköhän niistäkin löydy jotain tosi hyviä. ;)

   
 • At 3:47 PM, Anonymous Laura said…

  ...niin, että kirjotteleppa tänne sitten jos löytyy hyviä! :)

   
 • At 6:44 PM, Blogger Lotta said…

  Heh, ehdottomasti! Tästä saattaakin tulla myös viiniblogi. ERILAINEN viiniblogi.

   

Post a Comment

<< Home