LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, August 22, 2007

Salkkaripoliisi

Helvetin Facebook. Mä oon ihan koukussa.

Amaranth on hyvä biisi. Mä ehkä vähän yllätyin, koska en ole ollut mitenkään älyttömän kova Nightwish-fani ennen, mutta Amaranth on loistava. Yhtään en osaa sanoa, onko tämä uusi laulaja parempi kuin Tarja T, mutta hyvin se vetää. Samoin oon ollut todella positiivisesti yllättynyt Anna Abreusta. End of Love on tosi hyvä kappale, ja Annan levy oli myynyt kultaa heti ekana päivänä. Tiedote siitä, että levy oli myynyt kultaa tuli klo 10.30, eli aika vikkelään sen on mennyt, jos kaupat ovat auenneet yhdeksältä.

Pussycat Dollsien reality show alkoi eilen. En ehtinyt katsoa. Mahtaa olla niillä dolleilla vaikeata valita se uusi doll. Tavallaanhan sitä haluaisi bändin kannalta ottaa sen kaikkein kissoimman (taipuu: kissa-kissampi-kissoin), mutta henkilökohtaisella tasolla joku Doll ei ehkä halua ottaa sellaista, joka on itseään paremman näköinen. Mutta sitten se on huono jos se on The Pussycat Dolls and one dog. Pussydog Dolls. Se voisi olla kilpaileva bändi. Tosin yhdestä niistä tulee ehkä enemmänkin mieleen Crossdress Doll.

Aargh. Katsoin salkkareita, ja mä oon ihan pihalla. Eihän tää ole kunnon souppi, kun tässä putoaa kärryiltä jos ei katso puoleen vuoteen. Miksi Jenni on ollut sairaalassa, ja mitä tämä Aaro/Eero-draama on? Ja onko se poliisipoika vähän hottis? Kyllä se taitaa vähän olla.

Olin Universal-levy-yhtiön kekkereissä tänään tsekkaamassa paria uutta brittitoivoa: Amy McDonald ja James Scott & the Town. James Scottissa on ulkonäöllisesti vähän samaa kuin Nick Lacheyssa, eli sen puolesta ainakin kannattaa pitää silmät auki.

Oho, tulipa musiikkipainotteinen postaus.

6 Comments:

 • At 9:21 PM, Anonymous Anna said…

  Facebook on tosiaan aika addiktoiva... Oon liittynyt sinne vajaa viikko sitten ja nyt jo avokki valittaa olevansa Facebook-leski. Mitäs ei ole itse liittynyt, suhde siirtyisi uudelle tasolle! =)
  Nyt täytyy valita kumppani autiolle saarelle muiden frendien väliltä ;)

   
 • At 8:14 AM, Anonymous SatuJana said…

  Salkkarit up date:

  Jennihän alkoi keväällä seurustella Eeron kanssa, joka on lakimies-Lauran hullun narsisti exän eli Aaron veli. Kevään lopussa Aaro palasi mystisiltä matkoiltaan takaisin maisemiin, kaappasi Eeron ja sitoi sen johki mökkiin. Aaro sitten palasi Pihlajakadulle ja alkoi esiintyä Eerona. Jennipä keksikin tuon juonen, mutta tyhmyyksissään paljasti sen Aarolle. Niille tuli käsikähmää, jossa Aaro löi/kaatoi Jennin ja se meni tajuttomaksi. Olivat siis Jennin kämpillä tässä tilanteessa. Aaro jätti Jennin lojumaan sinne, sytytti verhot kynttilällä ja nauroi muah-hah-haa ja ajatteli että nytpä Jenni kuolee. Noh, syksyn jaksot alkoi sillä ettei Jenni kuollutkaan, kuten tiedät. Nyt vaan kukaan muu ei usko että Eerona esiintyvä Aaro onkin oikeasti Aaro.

  Oliko tarpeeks sekava sepustus? =o)

   
 • At 6:15 PM, Anonymous piia said…

  Pussycat Dollsien reality oli pelottavan hyvä! Ei kannata katsoa, siihen jää koukkuun välittömästi... joko kohta on tiistai??

   
 • At 1:49 PM, Blogger Lotta said…

  Uuh, kiitokset satujanalle. Nyt mä oon vähän enemmän kartalla. Ihanaa, miten salkkareistakin on tulossa ihan hullun kieroa: on identtisiä kaksosia, salavauvoja ynnä muuta. Hienoa :)

   
 • At 6:12 PM, Blogger Zepander said…

  Hei, kai katoit Uutisvuodon? Satan Staanila is da nuevo capitain! Pusipusi!

   
 • At 7:21 PM, Blogger TH said…

  Muistelisin, että nuo kulta- ym. jalometallilevyt lasketaan sen perusteella, minkä verran sitä on tilattu/toimitettu/whatev kauppoihin myyntiin. Se on siis tukkukauppaluku eikä mittaa sitä, miten monta levyä on asiakkaille kaupoissa myyty, tuolloin 10.30 ne Annan levyt saattoi vielä kaikki olla kauppojen hyllyillä tai varastoissa, mut tosiaan kultalevyyn oikeuttava määrä oli pitkin maata kauppoihin lähdössä tai lähtenyt.

   

Post a Comment

<< Home