LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, August 20, 2007

Viinakaappi

Miten nopeasti olut vanhenee? Tein jääkaappi-inventaariota, ja havaitsin, että suurin osa jääkaapin sisällöstä on alkoholipitoista. Tosin se on kaikki seissyt siellä lähes ikuisuuden. Neljä jouluolutta, puoliksi juotu siideripullo (heitin pois, se oli ostettu ja puolijuotu vappuna) ja yksi Strongbow, hankittu euroviisujen aikaan. Tölkki Indian-olutta on juhannuksesta, se on varmaan ihan ok.

Kuivakaapissa on pullo punaviiniä (lahja, saatu maaliskuussa) ja shampanjapullo (sekin lahja, saatu marraskuussa 2004). Mulla pysyy ilmeisesti viina kaapissa ihan miten kauan hyvänsä. Se nimittäin toimii niin, että kun tulee vieraita, ostan viiniä, ja se juodaan heti. Muuten täällä ilmeisesti tapahtuu hyvin vähän. Ehkä nää pitäisi kaikki heittää pois? Puolikas portviini on vuodelta 2004, ja tuo salmari nyt on saattanut olla tuossa miten kauan hyvänsä. Nää varmaan kaikki joutaa; jos en ole niitä kolmeen vuoteen juonut, niin en varmaan juo vastakaan.

Lauantaina lähden Tallinnaan mamman kanssa, ehkä haen sieltä uudet viinat kaappiin seisomaan seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Niin, ja pitää myös hankkia syy avata se shampanjapullo.

1 Comments:

  • At 9:37 PM, Blogger Zepander said…

    Ei voi olla noin vaikeeta: BILEET, ja kaikki pullot AUKI! Ongelma hoidettu! :-)

    (Itse maistat tietty kaikista pulloista ennen kuin muut käy lappamaan. Parhaat itelle :)

     

Post a Comment

<< Home