LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, July 27, 2007

Jokilailvalaki

Oltiin eilen DBTL:ssä, ja näimme jopa yhden artistin yhden biisin. Enemmänkin exkursiomme oli Turku sightseeing (Turku by bar). Ilmeisesti Turussa on laki, että kaikkien pitää mennä jokilaivoihin dokaamaan kesällä, koska tapasin kaikki turkulaiset jotka tunnen (myös ne, jotka eivät edes enää asu Turussa, vaan esim. Helsingissä tai Brysselissä).

Hups vaan, kävi sillä tavalla, että lähdenkin tänään takaisin Budapestiin. Tuun tiistaina. Silloin ehkä lisää. Kesälomalla voi käydä näin, että ex-tempore matkoja tulee, vaikka samaan paikkaan missä on juuri äsken käynyt. Mutta hei, onhan siitä jo ainakin viisi päivää kun tulin sieltä.

4 Comments:

 • At 2:22 PM, Anonymous Anonymous said…

  Eikös ole olemassa joku sanonta että jos istut yhdessä paikassa tarpeeksi kauan, näkee koko kaupungin kulkevan ohi (tai ainakin jotain sinne suuntaan). No Turussa tuo paikka on kyllä ehdottomasti jonkun jokilaivan terassi. Kesä alkaa ekasta siideristä laivan kannella ja loppuu tankin tyhjentäjäisiin. Laivoilla istuessa ei kyllä pysty tuttujen tapaamiselta välttymään.Asiaan tosin saattaa vaikuttaa sekin että Turussa kaikki tuntuu tuntevan toisensa =)Hauskaa matkaa!

   
 • At 3:39 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kahvit Paavolla kesäaamuna: Matti ja Teppo, Antton Rönnholm, Ilkka Kanerva menevät ohi. Myöhemmin jokilaivoilla lukuisa joukko eri vuoden missifinalisteja ja Saku Koivu. Nurkkakuntaisuutta vai? Ihanaa Budapestia, varros helteitä!

   
 • At 4:04 PM, Anonymous Anonymous said…

  Ootko menny hukkaan kun ei postauksia kuulu?? Lukijat odottaa... ;)

   
 • At 7:19 PM, Blogger Lotta said…

  Apua, anteeksi :) Olin matkoilla, ja päätin olla bloggaamatta. Käytin aikani kaljanjuomiseen instead :-p

   

Post a Comment

<< Home