LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, July 12, 2007

Nakukuvia ja hottisproffa

Meidän toimiston pojat aina googlaavat hulluna kaikkien julkkisten nakukuvia. Heti kun on edes huhu liikkeellä siitä, että joku on vilauttanut noustessaan autosta, tai liian huolimattomasti oikaissut bikiniolkaintaan rannalla, niin johan on hakukone soimassa sanoilla britney spears nude, tai kuka nyt julkkis de jour sinä päivänä sattuu olemaan. Koskaan ei ole mitään hauskaa tytöille. …Ennen kuin nyt! Vihdoinkin! Paparazzikuvia komeasta miehestä munasillaan. Criminal Minds sarjassa Derekiä esittävä Shemar Moore oli naku-uinnilla, mutta laitan nakukuvan vaan linkkinä, koska oon kuitenkin niin siveä.Komeista, tummista miehistä tulikin mieleeni että amerikkalainen laivastoystävänä officer Love lähetti mulle sähköpostia taas. Me meilailtiin viime vuonna, mutta sitten se jotenkin vaan jäi. Nyt hän lähestyi uudelleen. Voi, on se vaan niin maailman suloisin. Kyseli joko on myöhäistä vielä tehdä minusta rouva Lotta Love. Ilmoitin ettei ole, mutta en ole ihan varma voiko ton teknisesti laskea kosinnaksi (kaikki naiset pitävät kirjaa kosinnoistaan, mä luulen).

Tää Potter-hommahan alkaa lähteä aivan käsistä. Eilen oli kaikissa uutisissakin siitä, että uusi leffa tulee ensi-iltaan. Voin kuvitella, että jos en olisi niin innoissani siitä tulevasta kirjasta, niin en yhtään kestäisi tätä Potter-härdelliä. Ja koska jokaisesta tuutista tungetaan Potteria, seuraa Tämän päivän hävettävä tunnustus: Alan Rickman Severus Snapen roolissa on ihan sairaan seksikäs. Tää on niin nöyryyttävää, ja jotenkin epänormaalia samalla tavalla kuin jos olisi joku tosi friikki fetissi. Mutta katsokaa nyt. Miten se on noin hot? Mä oon kyllä muutenkin ollut aina vähän rakastunut Alan Rickmaniin, nyt se vaan eskaloituu.


Ja loppuun hämmentäviä uutisia New Yorkista. Kaikki vannoutuneet Sex and the City fanit tietävät Magnolia-leipomon Manhattanilla, Bleecker Streetilla, West Villagessa. Magnolia on oikeasti olemassa, ja niillä on viikonloppuisin (siis aamulla ja päivällä!) portsari ovella, koska tunkua on niin paljon. Niillä on kiintiö kuinka monta cup cakea siellä saa jokainen henkilö ostaa (12), sillä muuten niiltä loppuisi tavara heti kättelyssä. Mutta nyt: Magnolia on suljettu! Eikä edes omasta halustaan, vaan terveysviranomaisten toimesta! Vaikka syy ei ole mikään kovin dramaattinen (EI rottia), niin terveysviranomainen kuulostaa aina pahalta…

8 Comments:

 • At 11:23 AM, Anonymous Anonymous said…

  Koska Shamar Moore on niiin hot, niin tuossa lisää kuvia alastonuinnista: http://perezhilton.com/?p=1333

  Ja ei, se Potter-näyttelijä ei todellakaan ole hot, hyi kun edes puhut samassa entryssä siitä ja Shamarista.

   
 • At 12:40 PM, Anonymous Aimo said…

  Ah, päivän pelastus. Mmmmmhhh. Vielä kun saisi suklaata.

   
 • At 2:22 PM, Anonymous Anonymous said…

  Eih, ei voi olla totta! Joku muukin tykkää Alan Rickmanista!!! Uskomatonta - mutta totta. Luulin olevani planeetan ainut - no, onneksi en :)
  ps. Ja kyllä, olen naispuolinen..

   
 • At 8:14 AM, Anonymous Sofia said…

  Ilmoittaudun myös Alan Rickman -fanaatikoksi :)
  Jee, meitä on ainakin jo kolme!

  Mun polvet saa erityisen veteliksi tämä Texasin video http://www.youtube.com/watch?v=JpJKaYhqyR0

  Need I say more?

  Tänään pakko karata töistä ajoissa katsomaan uusi Potter.. Kirjoihin olen ihan koukussa (ja olen vuosimallia '80) mutta leffat katson Snapen (ja ehkä vähän Tylypahkan) vuoksi. Enkä häpeä yhtään!

   
 • At 8:38 AM, Anonymous Anonymous said…

  Hei,meitä on jo neljä koska tunnustaudunpa minäkin Alan Rickman-faniksi, etenkin ko.herran "ylimyksellinen" asenne ja ääntämys tuossa S.Snapen-roolissa on vallan ihqu.
  - Maria -

   
 • At 11:01 AM, Anonymous Anonymous said…

  jesh! Viides! Alan Rickman is the man! Sulaa karismaa ja hvetin hyvä näyttelijä. Love him. Hienoa, että on muitakin, jotka ovat samoilla linjoilla (ovat ymmärtäneet olemisen tuskan tarkoituksen)

   
 • At 10:27 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kuudes Snape-fani täällä!! Mahtavaa!! Mäkin luulin että oon ainut, mutta ihanaa etten oo!!

   
 • At 1:31 AM, Anonymous Anonymous said…

  Kuusi vuotta varjelemani salaisuus on paljastunut: asiasta puhutaan jo semijulkisesti ja meitähän on muitakin...! En edes yritä analysoida, mistä on kysymys. Eli kyllä. Alan Rickmanin Severus Snape vei jalat alta jo Tennarissa joulukaudella 2001. Olihan hahmo jännittävä jo tuohon saakka ilmestyneissä Pottereissa, mutta homma tosiaan karkasi käsistä tuon leffakokemuksen kuluessa ja meno senkuin jatkuu...

   

Post a Comment

<< Home