LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, July 02, 2007

Kuumuus

Mein Gott! Enää 20 päivää ja uusi Potter tulee. Näin ollen mun pitää varmaan tänään aloittaa lukemaan sitä edellistä kirjaa, jotta varmasti oon superkartalla (ei kartalla joka on super, vaan super hyvin kartalla) edellisistä tapahtumista ennen kuin aloitan sen uuden.

Pari vuotta sitten oli hassun näköistä kaupungilla, kun Potter julkaistiin samana viikonloppuna kun oli Tuska festarit. Festarikansan ja Potter-kansan erotti lähinnä pituudesta, alle 150-centtiset olivat yleensä Pottereita tai sitten vaan tosi pieniä gootteja. Tänä viikonloppuna oli myös kontrastia kaupungilla, kun kaupungin jakoi Tuska ja Gay Pride. Toisaalla kalkkinaamaiset, mustiin pukeutuneet goottihevarit (tai jotain, mistä näitä termejä tietää) ja toisaalla kirjavat pridelaiset. Harmi ettei Pridea oltu jotenkin markkinoitu paremmin, oisin todellakin mennyt mukaan sinne kaivarin bileisiin jos oisin tiennyt. Salee sikahyvät bileet. Homot bailaa parhaiten.

1 Comments:

  • At 6:19 PM, Blogger mika.kivinen said…

    Älä murehdi, ei siellä moni muukaan meistä hinaajista paikan päällä ollut. Päätettiin, että jatkot on kuitenkin paremmat... niin kuin sitten ilta näytti että näin oli. Vieläkin kuvottaa se shottien määrä :P Kiitos aivan loistavasta sivustosta; kun vähän masentaa tai v-tuttaa niin täällä pääsee aina hyvälle tuulelle.

     

Post a Comment

<< Home