LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, June 26, 2007

Buhuu

Aargh! Kuka kuoli ja teki Ilta-Sanomista jeesuksen?! Nyt on lehteen otettu Lauri Törhöstä myöten sakkia kommentoimaan Ellen Jokikunnaksen kirosanoja RMJ:n lavalla. Lauri: ”Alatyylinen saa olla silloin, kun tilanne on alatyylinen”. Come on, se oli Raumanmeren juhannus! Aikuisia ihmisiä katsomossa, kaikki kännissä, juhannus, bailut, hyvä meininki. On se ihmeellistä, ettei ihminen saa kiroilla jos haluaa. Mä oon täysin Jokikunnaksen koulukuntaa tässä. Kiroilua on aivan liian vähän, saatana. Mä rakastan kiroilemista.

Ja itku jatkuu seuraavalla sivulla, kun Kari Tapio, raitistelun ja esimerkillisen käyttäytymisen esikuva, manaa sitä, että tänä vuonna RMJ:sta oli poistettu Iskelmälava. Kyynel. Kari on käynyt tsekkaamassa meiningin: ”’Oli järkyttävää huomata, kuinka humalahakuista nuorisoa siellä oli’. […] Hän muistuttaa, että iskelmän ystävät ovat toisenlaista porukkaa. ’He tulevat kuuntelemaan musiikki ja tanssimaan, eivät juomaan alkoholia ja örveltämään’.”. Ai, vähän niin kuin Kari Tapio itse?

Myös Frederik osallistuu RMJ:n sättimiseen: ”Ohjelmisto oli tällä kertaa täynnä esiintyjiä, joiden nimiä en edes tunnistanut. Pelkkiä dj- ja tanssiartisteja.”. Tilaisuus on siis huono, jos Reetu ei tunnista esiintyjiä. Ajaako aika RMJ:sta ohi, vai ehkä Reetusta?

Ja taksikuskikin kyseli kaikkea aamulla. Miksi on pakko puhua aamulla? En mä kello viisi ole sosiaalisimmillani, ja innoissani halua kertoa lomasuunnitelmiani ventovieraille. Mä haluan olla hiljaa ja tuijottaa ulos, en hymyillä ja rupatella. Sitä paitsi turvavyö oli huono. Kamalaa, tämä mun negatiivisuus joka purkautuu täysin viattomiin ihmisiin! Onneksi tätä on vaan kuukauden välein. Muutenhan oon ihan sunshine. Mutta kyllä mut saa jättää rauhaan taksissa vastaisuudessakin.

6 Comments:

 • At 10:27 AM, Anonymous Anonymous said…

  Iltalehtihän sentään osaa loistavan Lööppiuutisoinnin:

  MIES LÖYTYI HAUDATTUNA KESÄMÖKILTÄ

  ELLENIN SEKOILU SUUTUTTI SEDUN

  Aivan kuin Ellen olisi käynyt hautaamassa ton miehen...

   
 • At 11:13 AM, Blogger -TC- said…

  Oon kyllä hyvin paljon samoilla linjoilla Kari Tapion jne kanssa. Kiroilua on ihan liikaa, se särähtää korviin. Kiroilu on tehokeino, joka on menettänyt merkityksensä, kun sitä pitää viljellä enemmälti kuin pilkkua.
  Ja ei, minäkään en ole absolutisti iskelmöitsijä, mutta oikeesti: maailmassa on parempiakin asioita kun kiroileminen, ja paljon kauniimpia sanoja kuin "saatana" ja "vittu". Eivät ne arkikieleen kuulu, eikä mäsättely uutistenlukijoille. Jotkut meistä "nuorista"kin kaipaavat perinteisiä arvoja, maailma on menossa ihan tarpeeksi perseelleen tätä menoa. Otetaan takapakkia.

   
 • At 11:41 AM, Anonymous Anonymous said…

  Nyt kyllä täytyy olla Lotan kanssa eri linjoilla ja todeta, että Ellenin sekoilu oli lähinnä typerää ja aiheutti myötähäpeää. Ei kai se että aikuisilla on hauskaa ja että juhannus, tarkoita, että täytyy kuunnella ja katsella paskaa?! Mikään kiroilufasisti en millään muotoa ole, mutta on se vittu parempi yksityisenä kuin julkisena välimerkkinä.

   
 • At 11:44 AM, Anonymous tomppa said…

  Bra Lotta. Alkaa näköjään tarttumaan Suomeen, Maikkarin ohjelmiin ja suomalaisiinkin tuo Ameriikan puhe-ohjelmista ja MTV:stä tuttu bliipattu kirosana. Mikä on ihan vitun ärsyttävää. Siinä samalla sitten vedetään jengiä vasaralla ohimoon ja nauretaan päälle. Mutta kiroilla ei saa.

  Mikä vittua teitä vaivaa? Ei ole ennenkään tuo kiroileminen ollu niin tabu. Paitsi jos on omalle mummolle puhuttu.

   
 • At 11:50 AM, Anonymous Anonymous said…

  ÄÄH...käsittämätön äläkkä noussut jostain RMJ:stä...kun todellisuudessa n. 95%:lla RMJ kävijöistä oli aivan vitun hauskaa. Ja mua ainakin lähinnä nauratti Ellenin sekoilut, ja hyvä niin!! Ja noi kuoleman tapaukset oli tietty ikävä juttu, mut kun lukee mihin ne jäbät on kuollu, niin ihan omaa typeryyttään! Jos ei juhannuksena saa örveltää kännissä niin milloin? Kyllä siellä oli kuule viimekin vuonna samanlaista ördäystä, vaikka humppalava olikin paikalla! Tosin mä olisin kyllä myös halunnut humppalavan ja Paula Koivuniemen sinne, ois saanu kunnon juhannus tanssilava bileet :) :)

   
 • At 7:51 PM, Blogger Zepander said…

  Törhöstä ei paljon kannata käyttää kultaisen käytöksen kommentaattorina, nimimerkillä "livenä nähnyt ihan tarpeeksi".

   

Post a Comment

<< Home