LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, June 25, 2007

Juhannustilinpäätös

RMJ oli spektaakkeli, kuten iltapäivälehdetkin antaa ymmärtää. Tosin tosta Ellenin ”sekavuudesta” voin olla vähän eri mieltä. Ilta-Sanomat antaa ymmärtää että Ellen oli tyyliin kännissä, ja sopimaton. Paskat, Ellen oli ihan normaali, ei sekava, ja juonsi sillä tavalla kuin aikuiselle festariyleisölle juonnetaan.

Universumi ei selkeästi halunnut meidän lähtevän matkalle, ja asetti kapuloita rattaisiin koko alkumatkan. Bussit olivat täynnä, auto oli rikki, ja sitten ei ollutkaan, ja kannettavana oli muun muassa kahdeksan kiloa yhteistyökumppanin promotyttöjen kenkiä.

Veljeni kävi ystävänsä Pantteri-Paten kanssa ostamassa eläinpuvut viime viikolla (tietenkin, sehän on täysin selvää, näinhän ihmiset tekevät), ennen kuin edes tiesivät lähtevänsä mukaan Raumanmeren juhannukseen. Kana ja pingviini siis herättivät hyvennystä (pahennuksen vastakohta) RMJ:ssä. Kana oli koko festareiden suosikki, yläfemmaa tuli joka puolelta missä Calle kulki. Kun meidän jossain vaiheessa piti päästä yhdeltä terassilta toiselle, niin Calle ilmoitti että Chicken-Express on nopein tapa päästä festarikansan läpi: Kanalle annetaan kyllä tietä. Ja oikeassa oli. Säälittävää ähellystä oli yrittää päästä kansan läpi itse, mutta kanan johdolla tie aukeni kuin punainen meri Moosekselle.

Yöpyminen oli vähemmän hohdokasta, tosin parempaa kuin teltassa. Kiikartorn oli amiksen asuntola, joka kesäksi oli käännetty hotelliksi. Siistiä, mutta askeettista. Tosin eihän sinne nukkumaan oltu tultu, joten yksi lysti. Mua vaan harmitti etten päässyt Pamelan naapuriksi. Pamela oli niin hyvin varjeltu ja viihtyi omissa porukoissaan, että vaikka miten tuntitolkulla hengasimme backstagella, niin Pamelasta emme nähneet vilaustakaan.

Tein myös juhannustaian. Tavallaan. Tai tavallaan en, mutta päätimme Miran kanssa että kun heräämme aamulla, niin yritämme muistella kenestä olimme nähneet unta (koska tämä on salee se tuleva sulho). Ainoa mies kenestä muistan nähneeni unta, oli iso, tummaihoinen, rastatukkainen sairaanhoitaja. Viimeksi kun tein juhannustaikoja, näin unta Dennis Rodmanista. See a pattern here?


90 000 kävijää RMJ:ssä. Ihan kaikki eivät ole tässä kuvassa, mutta melkein. Puiden takana päälava.


Ellen superinnokkaana


Tämä nuori mies vietti syntymäpäiviään, ja tuli siksi pyytämään kanapukuiselta veljeltäni nimikirjoitusta hänen synttärilaatikkoonsa. Veljeni tiedusteli laatikon sisältöä, ja sankari kertoi sen olevan täynnä lahjuksia ja muita almuja joita ihmiset olivat hänelle lahjoittaneet. Calle ilmoitti silmäänsä räpäyttämättä, että hän ei valitettavasti voi lahjoittaa kännykkäänsä, eli tästä saat kalsarit. Calle veti kanapuvun kinttuihin, ja strippasi kalsarinsa.


Kana ja kana


Bäkkäritunnelmaa ja Bleakin Madu


Bleakin Rapu ja Jone (ei Bleakin Jone. Duuhh).


Tämä varoitus oli oven sisäpuolella asuntolan vessan ovessa. Onneksi, sillä mä aina unohdan mitä pitää tehdä jos veski jää kerrosten väliin.

6 Comments:

 • At 12:36 PM, Anonymous Anonymous said…

  Ahaaa....se oli siis sun veli. No olisihan tuo pitänyt arvata :)

  Hm

   
 • At 7:39 PM, Anonymous piia said…

  oooooiih ihana Jone :)

   
 • At 11:45 PM, Anonymous Anonymous said…

  RMJs paras juhannus ikinä! aivan yybermahtava sanon mä. Kiva fiilistellä:)

   
 • At 7:59 AM, Anonymous Anonymous said…

  Tuostahan sen Ellenin toimet voi omakohtaisesti todeta http://www.iltasanomat.fi/videot/?cat=3&id=1391993&ap=1 . Tietysti jos itse on tuhannen päissään, niin voihan tuota normaalina käytöksenä pitää.

   
 • At 8:45 AM, Anonymous Anonymous said…

  Jos ei ollut Ellen päissään, niin ovat vitsit ainakin todella huonoja.

  Mutta Lotan velihän on ihan suloinen tapaus. Onks se sinkku? ;)

   
 • At 11:01 AM, Anonymous Anonymous said…

  Hmmmm, vaikea sanoa videosta muuta kuin että tosiaan Ellenillä jutut eivät olleet kovin hyviä. Mutta kuten todettu aikaisemmin, varmasti varsin sopivat meininkiin. Siksi en ollutkaan RMJ:ssa vaan toisaalla - enkä pilannut omaa tai muiden juhannusta murjottamalla ympäristössä, joka ei miellytä. Ehkäpä juhlien välttämistä voi suositella myös niille julkimoille, jotka RMJ:tä paheksuivat.

   

Post a Comment

<< Home