LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, August 08, 2007

80 hyttysenpuremaa

Työpaikan vetäytyminen ja strategiapalaveri vei Nauvoon. Matka oli jättihauska, (siitäkin huolimatta että ohjelmaan kuului maanantaina 15 kilometriä pyörilyä). Nauvossa vaan luonto ehkä pääsi ihan vähän liian lähelle. OFF:sta huolimatta, mun säärissä on 80 hyttysenpuremaa. Ja joo, on todella säälittävää, että mulla on ollut aikaa laskea ne.

Luin Kristin Goren kirjan Sammy’s Hill. Jos googlaa kirjan nimen, löytää seuraavia määritelmiä: ”Chick lit for the political junkie” ja ”West Wing meets Sex and the City”, ja itse asiassa nämä ovat aika hyviä määritelmiä. Joskus on tosi ihana lukea Bridget Jones –tyyppisiä ei-niin-paljon-ajattelua-vaativia feelgood-kirjoja á la Marian Keyes ja Maeve Binchy, mutta jotenkin viime aikoina ne eivät ole houkutelleet. Sitten tuli Sammy’s Hill, ja se oli tosi kiva. Toi kuulostaa tosi blaah, mutta ”kiva” on hyvä. Sammy’s Hill on mahtavaa kesäistä parvekelukemista. Ja mielenkiintoista siitä alusta asti teki tietysti sen, että Kristin Gore itse on mm. Emmy-ehdokkuuksia saanut kirjoittaja (mm. Saturday Night Live) ja entisen varapresidentti Al Goren tytär. Vaikka ei missään tapauksessa pitäisi arvioida ihmisiä heidän vanhempiensa perusteella, niin voi vain kuvitella miten mielenkiintoinen perhe Goret on ollut kasvaa, ja miten uskomaton eturivin paikka Kristinillä on ollut suoraan vallan ja amerikkalaisen politiikan ytimeen. Ehkä kirjaa lukee vähän eri perspektiivillä juuri siksi.

Ja sitten hämmentävä TV-huomio. Näin juuri mainoksen, että Maikkari aloittaa Kojakin uudet jaksot. Mulla on hämärä muistikuva mun lapsuudesta, ja siitä että Kojakia katsottiin myös meidän perheessämme. Hän oli kärttyisen näköinen kalju ukko. Tässä uudessa sarjassa Kojakia näyttelee Ving Rhames. Ving Rhames on reasonably hot, eli en paheksu näyttelijävalintaa (itse asiassa päin vastoin), mutta eikö ketään muuta hämmennä se, että Kojak on yhtäkkiä vaihtanut väriä? Wikipedia osaa kertoa, että poliisipäällikkö Theo Kojakin oikea nimi olisi Theocrates Kojakias, joka päätellään kreikkalaiseksi. Oonkin aina miettinyt, että Ving Rhames on aika tyypillisen kreikkalaisen näköinen.

1 Comments:

  • At 12:27 PM, Blogger Ulrika said…

    Oloa ehkä helpottaa ja mieltä ilahduttaa rockin' girl blogger-tunnustus, jonka sulle tahdon ojentaa :) Namiskuukkelin voit noutaa mun blogista ja kiinnittää sen tänne kaiken kansan ihailtavaksi! You rock!!

     

Post a Comment

<< Home