LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, August 04, 2007

Lomakuvat

Aargh. Tää on just se kohta, jossa mä alan hienotunteisesti pakkailemaan käsilaukkuani jos oon kylässä. Eli se hetki, kun LOMAKUVAT tulevat esiin. Mutta laitan ne tänne, koska voit klikata pois heti kun haluat. Ja koska tää on mun päiväkirja, eikä omat lomakuvat itseään voi tappaa tylsyyteen.

Ekalla Budapestin reissulla oli aika lämmin. Mittari näyttä 40 ja 41, ja sakkia lakosi ympäri Unkaria kuumuuteen. 500 jopa kuoli sillä viikolla, mutta me olemme nuoria ja viriilejä, ja huolehdimme nestetasapainosta erittäin hyvin. Me myös hengattiin päivät kylpylöissä. Kuva on Gellértin kylpylästä, sekä sisältä että ulkoa. Takana on ihana ulko-osa jossa me vaan maattiin (ja luettiin Potteria).

Illat oltiin tietysti Budapestin yössä. Török Adam esiintyi Old Man’s Music Pubissa. Joko Török on Adamin sukunimi (unkarilaiset sanovat aina sukunimen ensin), tai sitten se vaan on Adamin artistinimi. Török tarkoittaa turkkilaista. Turkkilais-Adam. Sillä oli Puistoblue T-paita, ja heti pieni, ylpeä, veljeskansarakkaus nosti päätään sisälläni. Myöhemmin matka jatkui Rioon, paras mesta koko Budapestissa. Hurja meno joka ilta (paitsi ehkä talvella, koska Rio on ulkona).

Ja sitten keskellä yötä piti tietysti hakea uusi Potter. Sekin piti matkakumppanin mielestä ikuistaa, niin kuin pitikin. Historiallinen hetki.Jannen ja Thomaksen (Thomasin?) kanssa oltiin syömässä Spoon ravintolalaivassa yhtenä iltana. Näköala oli hulppea, linnavuori valaistuna yöllä. Mestarivalokuvaaja Janne osasi ottaa hienomman kuva, Backlundilla oli pari lasia viiniä alla, ja käsi vähän heilahti. Mutta mun mielestä toi mun kuva (alempi) on todella persoonallinen. Mutta joo, ÄLÄ vapise Annie Leibowitz, kilpailua ei ole tulossa mun suunnalta.2 Comments:

  • At 9:10 AM, Anonymous János Mammut said…

    Ja keskiviikon Ilta-Sanomissa selkeästi trendeistä askeleen jäljessä oleva Krisse kertoo lomaterveisensä Budapestista. Tsekataan ja verrataan. Tokko pärjää Ildikolle.

     
  • At 5:27 PM, Blogger Noora said…

    Oi, kun ois itsekkin päässyt jonnekin ulkomaille kesällä. Nyt syksyllä sitten ois kiva lähtee Ainakin, jos nyt kiireiltään ehtii. Oli siis hyvä matka...?

     

Post a Comment

<< Home