LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, October 25, 2007

Kaikki polttavat!

Purin turhautumistani shoppailuun. Pikkujoulukausi on alkamassa, ja sitä myötä hurja firmakeikkaputki. Ei sinne ihan horon näköisenä voi mennä, joten tarvitsin ehdottomasti uusia esiintymisvaatteita (tarvitsinhan, tarvitsinhan?). Kaupungilla pariin otteeseen vastaan tuli kaksi jättisuurta robottia. Ei ihan oikeita, vaan ehkä vaahtomuovista tai jostain vastaavasta tehtyä. Siellä sisällä käveli kaksi ihmistä, ja ne jakoivat Manpowerin flyereita. Onko tää parasta mainosta Manpowerille? Ensimmäinen kysymys, joka mulla heräsi oli nimittäin, että mistä nämä kaksi tyyppiä ovat duuninsa saaneet? Manpowerista? ”Tulkaa meille, pääsette kaupungille kulkemaan vaahtomuovirobotteina”.

Stockan ulkopuolella mut tavoitti feissari. Tein jo jonkun aikaa sitten päätöksen, että ryhdyn lahjoittamaan rahaa Unicefille, mutta en ole saanut aikaiseksi. Onneksi on feissareita, nyt oon Unicef-tukija.

Kaupungilla huomasin myös, että KAIKKI polttavat. Polttavatko ihmiset nykyään enemmän kuin ennen? Ja kun sanon ennen, tarkoitan kolme viikkoa sitten, ennen kuin oma tupakkalakkoni alkoi. Yhtäkkiä kaupungilla joka paikassa haisee tupakka, ja joka puolella kulkee onnellisia ihmisiä röökit kädessä. Aaargh!

4 Comments:

 • At 11:21 PM, Blogger manse-elli said…

  Erosin 13 vuotta kestäneestä suhteesta tasan 20 päivää sitten. Ja nyt näen sen flirttailevan minulle koko ajan ja joka paikassa, muiden huulilla ja sormien välissä. Sen nimi oli virhreä Kent. Tulemme luultavasti koko loppuelämämme elämään viha-rakkaus-suhteessa. Minä luultavasti elän kauemmin nyt, erottuani siitä.
  Milloin se helpottaa? Helpottaahan?

   
 • At 10:10 AM, Anonymous Anonymous said…

  Erosin rakkaastani ensi kerran 3.6.2005 löysimme toisemme taas heinäkuussa -06. Nyt olen tehnyt taas eroa vihreästä L&M:stä viimeiset 3 viikkoa. Välillä houkutus on todella suuri ja täytyy sanoa, että tupakka ei ole koskaan tuoksunut paremmalta.
  Tuohon Lotan kysymykseen polttavatko muut enemmän: minusta tuntuu myös siltä ja eikö suuri osa tupakoitsijoista näytä ihan tajuttoman hyvältä!?
  Vähän niin kuin vanhoissa mainoksissa: "Kun sytytät savukkeen, olet yhtä tyylikäs kuin hän" tms. Aaargh!
  t.Maria
  ps. poltin muuten edellisen kerran kun olin katsomassa&kuuntelemassa Lotan Jkl keikkaa =)

   
 • At 3:31 PM, Anonymous Anonymous said…

  Mutta eikös kaikki muukin tuoksu ja maistu paremmalta+ itse en ole koskaan polttanut, mutta seurannut läheltä yhtä lopettanutta, joka oli aivan äimistynyt kaikista uusista tuoksuista (ja hajuista) sekä mauista, jotka ilmeisesti aikaisemmin peittyivät röökin hajuun ja makuun.

  Tsemppiä teille lopettaneille, tekin nimittäin tuoksutte (ja maistutte...) paremmalta ilman röökiä. Sitä ei nimittäin peitä millään mintulla eikä parfyymilla. Trust me!

   
 • At 10:59 PM, Blogger Zepander said…

  Mä aloin väistellä lihaa, kalaa ja äyriäisiä kolmisen viikkoa sitten, ja kyllä joka hemmetin puoti on täynnä kyseisiä emmeitä ja ravintoloista ei muuta saakaan. Näin on!

  Oikeasti aika vähän nyt näkee polttavia ihmisiä siihen verrattuna kun meikä kirpoili irti tupakasta viitisen vuotta sitten. (Monta kertaa on tehnyt mieli aloittaa uudestaan.) Tupakkalaki on varmaan jo puraissut.

  Emmä tiiä, Joten hemmetin ämpyilemistä koko elämä. Yhdestä jumista kun pääsee, eiku ala tapella toisen kans.

   

Post a Comment

<< Home