LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, November 17, 2008

Starbucksista, päivää - ehkä

Joku tätä oli jo kommentoinutkin tuolla kommenttiosiossa, mutta netistä siis löytyy osoite www.starbucks.fi. Siellä ei lue mitään muuta kuin "Avaamme pian...". Starbucksin väreissä. Pitääkö tää paikkansa, onko Starbucks oikeasti tulossa Suomeen, vai onko tää vaan kamala, julma pila?! Starbucksin kahvia, French Roastia ja muutamia muita blendejä, saa muutamista kaupoista nykyään. Esim. Kampin K-Marketista sitä voi hakea 16 € kohtuulliseen hintaan. Vielä ei oo niin epätoivoiseksi mennyt, että mun tarttis hakea sitä siihen hintaan sieltä, vaan mun logiikalla on edelleen edullisempaa lähteä matkoille, ja tuoda sitä ulkomailta. Syyskuussa kävin Edinburghissa, sieltä on vielä puoli pakettia jäljellä.

Nyt joku salapoliisi tänne, selvittämään tätä!

8 Comments:

 • At 1:14 PM, Anonymous Anonymous said…

  osoite vie Planeetta Internetin palvelimelle, traceroute vie Jenkkeihin, Ficoran sivuilta löytyy nimi ja puhelinnro joten pistä soittaen, jos oikein pahasti jänskättää :)

   
 • At 1:47 PM, Blogger Lotta said…

  Öööh, joo... Pistäisin, jos ymmärtäisin yhtään mitä sä just äsken kirjoitit :) Kenen nimen ja puhelinnumeron mä sieltä löydän?
  Please kerro mulle tarkemmin, tai selitä mulle sähköpostilla!

  t. Avuton Bimbo

   
 • At 2:08 PM, Blogger Suvi said…

  https://domain.ficora.fi/fiDomain/aca.aspx

  tuolta voit etsiä :)

  Mutta jännintä ehkä ikinä!

   
 • At 5:51 PM, Blogger Markka said…

  Moi. Oot paras. Vaikka en ees tykkää kahvista.

   
 • At 11:09 PM, Blogger Minttu said…

  mikset ole aikaisemmin maininnut, että starbucksia saa suomesta ja vielä kampista.
  Ihan sama mikä hinta, kun ei ehdi ollenkaan matkustamaan niin usein kun muut.
  Mut joo pidetään peukkuja, että saatais bucksit suomeen ja keep us posted! :D

   
 • At 9:49 PM, Anonymous Pippa said…

  Mikä ihme teitä vaivaa? Hingutaan ylihintaista ja ylituunattua huttua isolta jenkkikorporaatiolta. Hyvää kahvia saa aivan muualta. Sitäpaitsi se syksyinen Starbucksin vesihanojen juoksutus -paljastus oli jo ihan tarpeeksi, aivan varmasti sieltä tulee muitakin ympäristöllisiä epäkohtia vastaan.
  Niin, ja Suomeen sitten oltaisiin tulossa vähänniinkuin viimeisenä oljenkortena siinä vaiheessa kun myynti kaikkialla muualla länsimaissa vähän takkuaa? Saattans, minen mitään toisten jämiä rupea juomaan.

   
 • At 12:28 PM, Anonymous Anonymous said…

  oon täysin samaa mieltä Pippa nimimerkin kanssa. Starbucks kahvit on joo, ihan hyviä (siis ne erikoiskahvithan on herkullisia, puhun nyt ihan peruskahvista), mut ei tod 16e väärti. Muutenkin, en mielelläni tue noin suurta MNC:ia jolla on kyseenalainen historia siitä miten ne kohtelee raakaainetuottajiaan ja sitten myös tuo vesijuttu.. En tosiaankaan ymmärrä miksi tää on niin iso juttu joillekkin? Onhan se kiva että Helsinkikin (tänne se varmaankin tulee jos on tullakseen?) vähän kehittyy kansainvälisemmäksi paikaksi, mutta suomalaisiin kun nyt on helppo tehdä vaikutus niin en yhtään ihmettele että tää saa aikaan kauheen kohun suomessa.

   
 • At 8:25 AM, Anonymous Nia said…

  Tulisipa! <3 On tuota odotettukin!

   

Post a Comment

<< Home