LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, June 04, 2008

Ja samaa aikaa Miamissa...

What? Mä luin Johanna Tukiaisen blogia (koska, ööh, oon toimittaja, ja se, ööh, kuuluu mun työhön. Tai jotain. Okei, okei, don’t judge me, ei mulla ole hyvää syytä). Blogissaan Johanna kirjoittaa näin:

”Miamiin pitää matkustaa vain tiettyinä ajankohtina ja koko porukka siellä alkoi mennä alas nyt toukokuun aikana. Suurin osa pelkästään latinoja ja tummaihoisia, me olimme oikeasti varmaan ainoat blondit Julian kanssa Miamissa”.

Pyrkiikö mun tukahdutettu opiskelijapoliitikon luonne esiin, ja näen piilotettuja merkityksiä sielläkin, missä niitä ei ole? Opiskelijapolitiikassa (ja tietysti ihan normipolitiikassa, I suppose) piti aina olettaa, että sinua yritetään kusta silmään milloin opetusministeriöstä, milloin yliopistosta tai KELA:sta tai muusta lähijärjestöstä. Kaikki paperit, raportit, selvitykset, laki-aloitteet ynnä muut piti lukea kuin piru raamattua, sillä salee siellä oli jotain rivien välissä opiskelijan pään menoksi. Se jos mikä teroittaa pilkunnussijaksi tulevaisuudessa, ja niin päädyin siteeraamaan tota blogia. Tarkoittaako Johanna tosiaan, että ”porukka siellä alkoi mennä alas” koska suurin osa on ”pelkästään latinoja ja tummaihoisia”? Pelkästään? Really?

Siis että nämä latinot ja tummaihoiset olivat kehdanneet tulla sinne, valkoisen miehen reviirille? Mikä niitä vaivaa, eikö niillä ole lainkaan häpyä? Menisivät takaisin Kuubaan ja Afrikkaan. Miten voi olettaa, että Miamin ainoat blondit, Johanna ja Julia, voivat shoppailla rauhassa, kun siellä on NIIN PALJON LATINOJA JA TUMMAIHOISIA?!

You’ve got to be fucking kidding me. Mä niin toivon, että ongelma on joko Johannan kommunikaatiokyvyssä tai mun ymmärryksessä.

11 Comments:

 • At 3:30 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hehe, etenkin kun Miamin asukkaista taitaa olla latinoita jo enemmistö. Eli ei kannata mennä ulkomaille silloin kun ne ulkomaalaiset on siellä?

   
 • At 5:48 PM, Anonymous Anonymous said…

  Tunnustan käyneeni tänään lukemassa Susanna Sievisen blogin. Oli iltalehden sivuilla juttua siitä niin piti kurkata. En kurkkaa toiste, oikeasti ei hissi kulje ylimpään kerrokseen asti.
  Miten Jani on voinut......miten ihmeessä.

  Sama pätenee noihin Tukiaisen isän jälkikasvuihin.
  On se perkule kun ulkomaillakin pitää olla ulkomaalaisten seassa :D

  mediapeli

   
 • At 6:21 PM, Anonymous jen said…

  Johannan blogi on loistavaa viihdettä! Ja pilkunviilaus ihan ykköstä. Vaihtoehtoisia teorioita:

  1) Jos Jossulla on jotain ennakkoluuloja, ts. ainoina blondeina oleminen on huono juttu, niin sitten voi vaan kysyä, mitä se siellä itse teki. Luokitteli itsensä huonommaksi ihmiseksi, siis (omassaan, ei minun kategorisoinnissa) samaan sarjaan mustien ja latinojen kanssa, eli on elävä todiste, että taso tosiaan huononee?

  2) "Mennä alas" on huono käännös "go down"ista, koska sehän on asunut niin pitkään Jenkeissä, ettei ehkä osaa kunnolla suomea (blogin kieli ei ainakaan kumoa tätä oletusta). Koko porukka went down, siis laskeutui, öö, jonnekin? Hameen alle? Ei ole kyllä paha pudotus, koska tyttöjen hamoset olivat aika lyhyitä.

  3) Jossu haluaa herättää kateutta kanssasisarissa. Eihän sitä hei kaikki pääsee Ulkomaille, Jenkkeihin ja oikein Miamiin! Jotkut joutuu kattomaan jotain hikisiä suomalaismiehiä, mutta toisten ympärillä pyörii vaan Latinoja ja Mustia.

  Disclaimer: Nämä siis täysin arvailuja ja mahdollisuuksia. EN väitä, että mikään asia näin olisi.

  Mun sympatiat on btw täysin niiden mustien ja latinojen puolella. Imho takiaiset on so Not In My Backyard...

   
 • At 7:01 PM, Blogger Kesäminkki said…

  honestly: tuliko yllätyksenä? koko blogihan on muuten varsin kriittistä ja monipuolista intellektuellin pohdintaa.
  sun syy, että menin edes kurkkaamaan kyseiselle sivulle, nyt en pääse sieltä enää pois! :D

   
 • At 7:18 AM, Anonymous Pöpö said…

  Mäkin tulin "mainostamaan" Sievisen blogia. Tyyppi, joka käyttää itsestään nimitystä Prinsessa ja faneistaan nimitystä Runkkarit, ei oikeesti kuulosta aikuiselta naiselta, useamman lapsen äidiltä jne.

   
 • At 9:12 AM, Anonymous Anonymous said…

  kuka pelastais ne siskokset....

   
 • At 9:24 AM, Blogger JusHu said…

  Kyllä tuon Sievisen tätin blogi pesee Tukiaisen mennen tullen :D

   
 • At 6:07 PM, Anonymous Anonymous said…

  dunno johannasta bu dis was an important pointti, let us hia lissää. yo.

  mikäpä blogit pesis?

   
 • At 6:44 PM, Anonymous Vilkku said…

  Hahaa. Tukiaisen blogi on ku jonku lukiolaisen blogia lukisi, kehuskellaan omalla yo-todistuksella. Sit ku ei ite olla opiskeltu pidemmälle nii vähän dissataan ekaksi korkeakoulutettuja mut kuitenkin sitten sataan kertaan hoetaan miten heitä arvostaa. Voi juma. Varmaan tsoukilla Cosmon täti heitä haastatellu. Ei kukaan voi niitä siskoksia styleinä pitää. Tai no Miamiin ja muihin jenkkilän pintaliito mestoihin tollaset, silikonilla kyllästetyt, yliblondatut wannabet sopii...

  Sievinen vetää kyllä pidemmän korren. Se on yläastelaisen tasoista höpinää. Itekin mietin että miten tolla voi olla lapsia. Ei ihme että Jani lähti meneen. Tosin mietin että kuinkakohan välkyn uuden se Jani löysi....

   
 • At 12:18 PM, Anonymous Mimmu said…

  Oli ihan pakko vilkaista mitä se Tukiainen on kirjoitellut. Tukiainen kirjoittaa, että ylioppilassysteemi on erilainen kuin Suomessa. Lisäksi hän kirjoittaa, että käsittääkseen Ruotsissa on myös monia muita eri lakeja kuin Suomessa. No shit, näinkö olet päätellyt, Johanna?! Meinasin kirjaimellisesti tukehtua aamupalamunakkaaseeni.

   
 • At 8:56 AM, Anonymous Anonymous said…

  Jossun blogi on ihan paras. "Jos olisin kirjoittanut vuotta aikaisemmin, niin yleisarvosanani olisi ollut Laudatur." Jos mä olisin kirjoittanut vuotta aikaisemmin, niin olisin päässyt sekä oikiksen, kauppikseen että lääkikseen, ihan varmana. Joo, ja eri maissa on niinku erilaisia lakeja. Hienosti päätelty Jossulta :D

   

Post a Comment

<< Home