LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, April 21, 2008

Rehtorina robotti

Ostin Kevätpörriäisen, koska en kehdannut olla ostamatta. Pieni suloinen poika tuli mulle sitä myymään kadulla, eikä mulla ollut sydäntä olla ostamatta. Se maksoi neljä euroa, mutta annoin sille vitosen, koska käy sääliksi noita lapsia, ja muistaa itse ne kamalat keväät kun piti jossain kadunkulmassa seistä trokaamassa jotain maailmanlopun Majblommaa. Lapsi ei edes sanonut kiitos, kiittämätön äpärä. Siis vaikka sai euron tippiä. Mä yleensä ostan lehden ihan kannatusmielessä, enkä sitä lue, mutta jostain syystä sellainen pyöri mun työpaikalla tänään (se lehti, ei sellainen lapsi), joten oli pakko vähän selata. Itse asiassa se olikin ihan hulvatonta lukemista. Oppilaat ovat saaneet tehtäväksi muun muassa kirjoittaa aiheesta ”Rehtorina Robotti”

”Koulumme rehtori vaihdettiin robottiin. Robotti oli ihan hyvä. Sillä oli myös haittapuolet koska se vei sähköä todella paljon. Eräänä päivänä Robotti pimahti se alkoi huudella megafooniin aivan hulluja. Sen jälkeen se alkoi heitellä ruokaa seinille. No me päätimme ottaa oikean rehtorin takaisin. No robotti oli fiksumpi ja se siivosi myös paikan mutta mikäs teet jos robotti sekoaa.
Ilari, 5 lk”

”Meidän koulun rehtori
on oikea robotti
Se on muuten pätevä,
vähän on vaan ruuvit löysällä.
Välillä rehtori sekoaa,
silloin se tarttee korjaajaa.
Viimeksi kun se sekosi,
tuli meille biologinen rehtori
Kristian Arkela, 6 a”

"Olipa kerran koulu. (...) Tulipa kerran päivä, jolloin rehtori jäi eläkkeelle. Rehtori oli korvattava. Siihen hommaan tuli monta hakijaa. Kaikki paitsi yksi oli epäpäteviä. Ainoa pätevä oli ROBOTTI! (...) Kului vuosi jos toinenkin, mutta ei tapahtunut mitään erikoista. Meidän viimeinen ruokailu tuli, ja tapahtui jotakin erikoista. Rehtori räjähti. Kouluun syntyi hämminkiä. Koulun johtokunnasta suurin osa pyörtyi, kun piti taas valita uusi rehtori.
Ilmari Kaivanto 3 lk"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home