LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, April 01, 2008

Ulkopolitiikkaa

Johanna Tukiainen syyttää blogissaan itseään ulkoministerin erosta. ”En syytä ketään muuta kuin itseäni, että ylipäätään lähdin antamaan viestit alun perin mihinkään. En ollut mikään politiikan asiantuntija, tai juristi, kun alun perin annoin Hymy lehdelle haastattelun”. Eli olkaa jatkossa tarkkana tissimuijat Glamour mallit, kun lähdette antamaan haastatteluja, ellette ole politiikan asiantuntijoita. Mutta oikeasti: Ei Johanna Iken eroon ole syyllinen, eikä media. Viestejä ei lähettänyt Johanna, eikä media. Kyllä ne lähetti ihan Ike itse. Itsellensä porsas kiusaa tekee, kun kaukalonsa kaataa, viisas äitini aina sanoo.

Toisaalta, täytyy sanoa, että Johanna Tukiaisen elämä on vähän kadehdittavaa. Se reissaa joka toinen viikko jossain Dubaissa ja nyt on lähdössä New Yorkiin. Johanna shoppailee jatkuvasti, jopa niin paljon, ettei tavarat mahdu hänen asuntoonsa enää. Viimeisin ostos oli kristallikruunut (huomaa monikko). No okei, mäkin shoppailen (joskus eksessiivisesti), mutta mä joudun käymään töissä, buu! Johanna Tukiaisen tulot viime vuonna olivat 0 euroa. MITÄÄN muuta selitystä ei siis voi olla, kuin että ilmeisesti Johanna aina löytää sellaisia tarjouksia, ettei hänen tarvitse elää yli varojensa. Kadehdittavaa. Oletettavasti Johannalla on rahaa myös usein yöpyä hotelleissa, joka olisi itselleenkin todella luksusta. Päättelin tän vaan siitä, että Maikkarin 45 Minuuttia -ohjelmassa sanottiin, että Johanna on saanut porttikiellon useisiin Helsingin eri hotelleihin, kuten Kämppiin. Ajatella, että ihminen, jolla on 0 euroa tuloja, tuolla lailla yöpyilee hotelleissa. Wau. Johannalla on varmaan S-Etukortti. Ei tälle siis voi olla MITÄÄN MUUTA SELITYSTÄ.

Mutta hei! Tanssii tähtien kanssa -tähti, kansanedustaja Antti Kaikkonen on lausunut poliittisen mielipiteen! No ei kai nyt sentään, Aprillia! Kyllä on Jarmo Korhonen ruoskinut kansakunnan vesaisten rivit ojoon: television ääreen sunnuntaisin kännykkä kädessä. Keskustanuorten saldorajat paukkuu, kun Kaikkonen pitää television tanhukisassa pitää mukana. ”Ei minullakaan teknistä taitoa paljon ole, mutta pitää vain laittaa kaikki peliin”, sanoo Kaikkonen tämän päivän Ilta-Sanomissa. Tämän lähemmäksi poliittista linjausta ei kansanedustaja ole tällä vaalikaudella päässytkään.

8 Comments:

 • At 7:15 PM, Blogger annareetta said…

  mun on hirveen kauan tehny mieli tulla kertomaan sulle (saanhan sinutella? saan. kiva.), että kun mä käytin viime eduskuntavaalien aikana erinäisiä internetin vaalikoneita niin sä olit aina mun listalla viimeinen. mieti. benikin oli sua ennen. se oli nimittäin aina toisiks viimeinen.

  mä vaan aattelin ilmottaa, kun täällä puhuttiin nyt politiikkaa eikä harrypotteria.

   
 • At 8:59 PM, Blogger mimi said…

  Hehe, tuli tuon tekstin myötä huvittava mielikuva jostain virallisen näkösestä CV:stä:
  (Tissimuija) Glamour model

  Go Stubb go!

   
 • At 1:35 PM, Anonymous Anonymous said…

  Johannan pyynnöstä häntä täytyy vastedes kutsua yrityksen perustajaksi tai mielellään johtajaksi. Johtaja-Johanna kuulostaa hyvältä. Eikö teistäkin?
  Lotta oli Anja Snellmannia ennen ensimmäinen, joka puhui korkeiden herrojen naismausta oikeilla nimillä. Very good indeed!

   
 • At 4:04 PM, Anonymous Annika said…

  Iltalehdestä bongattua Tukiaisen tuloista:

  "Tulosi olivat vuonna 2006 verotietojen mukaan 0 euroa. Millä elätät itsesi ja katat kalliin elämäntyylisi?

  - Viime vuonna firmani liikevaihto oli yli 50 000 euroa. Minulla on hirveän paljon menoja, joten tuloni ja menoni menevät aika tasan. Ei tässä ole rikastumaan päässyt. Teen kovasti töitä tämän elämäntyylin eteen, mikään ei ole tullut helpolla. Minulla on ollut parisuhteita, joissa minua on sponsoroitu taloudellisesti hyvin paljon."

   
 • At 8:20 PM, Anonymous Anonymous said…

  Annika--> Kyllä! Hyvä kun toit Johannan ÄO:n hetimiten esille :D
  Kuultuani pari radiohaastattelua, ei voi kuin ihmetellä mihin on ne kauan kaivatut AIVOT jääneet :D

   
 • At 10:25 PM, Blogger Jonna said…

  paitsi että nyt Johanna on politiikasta kiinnostunut (on muuten aina ollut) ja tahtoo ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin kokoomuksen tai kristillisten ehdokkaana. Juppii, onneksi me ulkosuomalaisetkin voimme äänestää, nyt olisi paljon ja hyvää tarjolla koko kansalle (erityisesti vanhuksille,nuorille ja lapsille, kai köyhillekin)

   
 • At 7:33 PM, Anonymous Anonymous said…

  Terkut Espanjasta, juttu päÄsi uutisiin asti näilläkin leveleillä. Se Johanna näyttääkyllä aika horatsulta jos nyt ihan totta puhutaan. Hyvin halvalta sellaiselta.

  -Maija

   
 • At 8:31 PM, Anonymous Anonymous said…

  OIh, I love you, Lotta. sait ääneni ja jopa lasteni äänet viime vaaleissa. Jatka vaan... saat ne jatkossakin. Wauhde!

   

Post a Comment

<< Home