LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, February 23, 2008

Lasse Virén vastaan vessaharja

Joskus on niin hiljaisia uutispäiviä, että on tehtävä tikusta asiaa (tämä tiedetään B-Studiossa, ja eiköhän sen ole silloin tällöin huomanneet katsojatkin). Vuoden tikusta asiaa –palkinto on kuitenkin ihan pakko luovuttaa Iltalehdelle. Pari päivää sitten lehti oli pyhittänyt KOKONAISEN SIVUN sille, että Ikea myy vessaharjaa nimeltä Viren. And get this: ne olivat oikeasti HAASTATELLEET Lasse Viréniä siitä, että miltäs nyt tuntuu, kun on kaimana vessaharja? Ja sitten alakulmassa oli sellaiset inforuudut, kaksi kappaletta: toinen Lasse Virénistä (juoksijalegenda, entinen kansanedustaja etc) ja toinen Viren-vessaharjasta (vessaharja). Pelkkä seikkaperäinen reportaasi tästä hämmästyttävästä, häkellyttävästä ja puhuttavasta samannimisyydesta ei suinkaan ollut Iltalehden ainut anti, vaan vieläpä mukana oli (tietysti) uutisanalyysi-henkinen pikkuruutu: Siinä testataan vessaharjaa.

Mun mielestä artikkeli oli ihan hulvaton, koska se oli niin absurdi. Voi vaan kuvitella miltä toimittajasta on tuntunut soitellessaan mestarijuoksijalle penäten tältä kommenttia siihen, että Ikean vessaharjan nimi on Viren (joka muuten varmaan kyllä lausutaan Viiren, koska se on ruotsia, eikä itse asiassa sitten kovinkaan paljon ole sama kuin Virén). No niin, that said, oottakaa vaan kun yhtenä päivänä B-Studion toimittaja on jossain Jorma Ollilan pihalla tivaamassa, että eikös nyt vaan olekin vähän ikävä mielleyhtymä, kun Alkossa myydään halpaa, pahaa viinaa, jonka nimi on Jorma? Eikö olekin? No, sano nyt! Hei, Jorma, tuu takas, tää on tärkeetä!

2 Comments:

 • At 1:52 PM, Blogger Nina said…

  Loistava teksti :) Ja kiitos ku vastasit meiliin.

   
 • At 11:12 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta, you rock!
  G-pisteessä mielenkiintoisinta antia oli tänään, kun sä ja Perhon Anna olitte samaan aikaan studiossa.
  Hulvattomia blondeja molemmat :)
  Keep up the good work!

  PS. Kävin viikko sitten Act!Onessa katsomassa stand-upia, oli loistava meininki, mutta valitettavasti näisnäkökulma uupui. Heitätkö sä keikkaa tuolla Studio Pasilassa?

   

Post a Comment

<< Home