LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, April 26, 2008

Täällä asuu Kakka

Voi ei. Miten vanha mä oon? Olimme kylässä ystävättäreni luona, ja kun lähdimme porukalla sieltä, ja tulimme alakertaan huomasimme –lo and behold- että osoitetaulun lasista oli lukko poistettu. Kuin jouluaatto! Onko miten epäkypsää ja teiniä vaihtaa niiden kirjainten paikkoja, jotta sinne tulee hassuja nimiä? No aika. Ja näin siis lähtiessämme talossa asui mm. Morjes, Sakkia, Skoolaa ja Kakka.

Tää ehkä juontaa juurensa mun parin päivän takaiseen vatsaflunssa (joka on kivempi tapa sanoa oksennustauti). Ei vatsatauti pienenäkään kivaa ollut, mutta oliko se tosiaan näin kamalaa? Koko kroppaan särki, ja mitään ei kyennyt tekemään. Hyvä, että pystyi raahautumaan sänkyyn kierrosten välissä. Vielä tänäänkin nauraminen sattuu, koska keuhkoissa (just, keuhkoissa nimenomaan, mulla on anatomia hallussa, mutta siis jossain tossa yläkropan jossain) on jotain lihaksia, mitä ei käytetä mihinkään muuhun kuin oksentamiseen, ja niissä on nyt treenikipua (hyvä et ees jossain).

Jos kukaan oli liikenteessä tänään illalla, huomasi kesäilmiön alkaneen. Se on vähän samanlainen kuin joka talven ”lumi yllätti autoilijat”-ilmiö, nimittäin ”aurinko sekoitti kaupunkilaisten päät”-ilmiö. Aurinkoinen päivä osui perjantaille, ja niinpä suomalaiset massoittain suuntasivat terasseille, ja ilmeisesti jatkoivat näin koko illan ja yön läpi, koska ainakin punavuoressa oli suorastaan vappu. Ihmisiä oli valtoimenaan kaduilla. Mistä kuului iloista laulua, mistä kännistä puklaamista (se on tietysti voinut olla just se vatsaflunssa), missä hoippuroi humalainen pörssimeklarin näköinen herra, missä kismaileva pariskunta. Mä en todellakaan kritisoi tätä ilmiötä, tää on sangen virkistävää. Ja siis itsekin suuntasin tietysti suoraan töistä terassille, josta toiselle terassille, josta baariin, josta kotibileisiin. Siinä vaiheessa tosin mun iltani päättyi, ja suuntasin kotiin, koska oon jo vähän vanha, ja täti ei tänään jaksanut. Ja koko matkan kotiin hihitin itsekseni sitä kirjainten uudellenjärjestämistä sanaksi Kakka. Ei sille mitään voi. Kakkahuumori on parasta. Tai siis ei toi ees oo kakkahuumoria, ihan vaan kakkaa.

4 Comments:

 • At 2:30 AM, Anonymous nappinaama said…

  missä uudet merkinnät? oon ehtinyt lukee kaikki vanhat jo, äkkiä nyt jotain uutta pliiiiiis? :<

   
 • At 10:39 PM, Anonymous Anonymous said…

  Oikeesti Lotta, haloo, missä oot?

   
 • At 9:44 AM, Blogger Lotta said…

  Joo, anteeksi, tää päivitystahtihan on ollut aivan ala-arvoinen! Lupaan, LUPAAN kirjoittaa tänään illalla! :)

   
 • At 9:26 PM, Anonymous LK said…

  Hyvää nimipäivää, Lotta <3

   

Post a Comment

<< Home