LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, April 22, 2008

List of the day

Mä rakastan listoja. Ystävättäreni (josta täytyy sen verran kertoa, ettei hän ole ainoastaan ihan mielettömän fiksu, huumorintajuinen, hauska ja kaikin puolin täydellinen kadehtimiseen asti, mutta sen lisäksi veljeni ohella maailman paras lahjanostaja) osti mulle listakirjan, johon olen ihan koukussa. Kirjan nimi on Listography – your life in lists. Se on “the ultimate fill-in journal for every list you’ll ever need!". En tietenkään voi täyttää sitä kuulakärkikynällä, koska auta armias jos tekisi sinne väärän merkinnän, tai muuttaisi mieltään. Tää on tärkeää!
Rob O’Connor lienee listaihminen, sillä hän jopa pitää listablogia. Hänen bloginsa tosin keskittyy ainoastaan musiikkiin, ja tänään löytyi hyvä lista: 10 ärsyttävintä laulajaa.

Mun top 2 on Robinkin listalla, nimittäin Celine Dion ja James Blunt. Lily Allen taas kuuluu mun ehdottomiin suosikkeihin, eikä mun mielestä ollenkaan kuulu ärsyttävien listalle. Kysymys onkin tietysti, että millä kriteereillä listalle pääsee? Pääseekö vaan jos joku asia tyypissä ärsyttää, mutta musiikki on huippua? Amy Winehouse pääsisi mun puolesta muuten listalle, mutta mä tykkään sen musasta tosi paljon. Listalle pääsisi aika varmasti Shakira (“lucky that my breasts are small and humble, so you don’t confuse them with mountains”. Need I say more?) ja Des’Ree (“I don’t wanna see a ghost, it’s the sight that I fear most, I’d rather have a piece of toast”. Sama syy kuin äskeisessä, siis). Mikan levy on yks mun suosikkilevyjä, mutta levyn viimeinen biisi kuulostaa ihan kamalan, kamalan, kamalan pahalta. Pääsisikö sillä listalle? Tää on tosi vaikeaa. Laittakaa omat ehdotuksenne kommenttilootaan, kyllä tästä vielä lista tulee.

12 Comments:

 • At 9:33 PM, Blogger Hanna said…

  Okei, ärsyttävimmät laulajat. Tää yks täyttää kaikki kymmenen kohtaa. M. A. Numminen. Tai oikeestaan kolme. 1) M. 2) A. 3) Numminen

  Urgh. Ush. Ja yök.

  Hanna

   
 • At 9:40 PM, Anonymous Anonymous said…

  Listalle: Kim Herold, Björk, Uniklubi näin aluksi..palaan asiaan kun kuulen inhokkeja..

   
 • At 10:32 PM, Anonymous Anonymous said…

  Mä en henkilökohtaisesti voi sietää sitä Placebon Brian Molkoa, koska se on juuri sellainen wannabe-herkkis-meikkaava-bissepoika.

  Välittömiä inhonväreitä aiheuttaa myös jo aiemmin mainittu James Blunt. Miten ihmeessä sellainen vinku-iivari voi myydä niin paljon levyjä!?

  En tykkää myöskään The Crashin Teemu Brunilasta, koska se on niin elitistinen.

  Suurin inhokkini juuri nyt on ehkä kuitenkin tää Chisu. Aika osuvaa, että laulaja, joka ei ole mistään kotoisin laulaa ettei sen koti oo täällä.

  Ai niin, Jippu teki musta tän miehen, joka huutaa yksinään unissaan, jos sen lauluja joutuu kuulemaan. Voi yöks, mikä tekotaiteellinen pätijä.

   
 • At 11:04 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lily Allen on ihana, mutta se laulutyyli välillä kyllä kyrsii aika pahasti.

  Aquan laulaja on aika paha, varsinkin livenä.:z

   
 • At 2:49 AM, Anonymous Liljeholmsbron said…

  Michael Bolton kaikki laulut ja Starship We built this city of rock n roll

   
 • At 9:56 AM, Blogger Tarja said…

  J. Karjalainen kuulostaa siltä kun se olis alituisessa äänenmurroksessa. Shakira ärsyttää minuu myös, eikä vähiten sanotusten takia. Se kuulostaa lampaalta jota silitetään väärään karvaan. Nyt minäkin haluan tehä saman ärsytyslaulajalistan :P

   
 • At 10:29 AM, Anonymous Anonymous said…

  James Blunt pääsee munkin top3 inhokkilistalle. Itse asiassa sinne voi tunkea kaikki honottavat tai inisevät mieslaulajat. Miehellä pitää olla äänessä särmää ja sopivasti karheutta!

   
 • At 4:31 PM, Anonymous Fester said…

  celine dion, mariah carey ja whitney houston, hienoja biisejä löytyy se pari, mutta hei ei tykkää muuten, ja joo M.A. Numminen, tai mikäs sen pupu hahmon nimi oli?? No se kiekuva kauhea ääni, näen siitä tasaisin väliajoin painajaista. Argh..

  Katri Helena, hienoja biisejä mutta tyyppinä ärsyttävä, Ja joku 90-luvun unohdus nimeltä MIISA, jessus, ei hyviä biisejä edes, ja jos se oli kerran niin hyvä niin minne se oikein katosi? Kysyn vaan..

   
 • At 3:02 PM, Anonymous Anonymous said…

  Mauri Antero Numminen on nero ja ihana ja paras.
  Inhokkeja ovat kaikki narisevat, hönkivät ja vinkuvat eukot, kuten Shakira, Britney, RIHANNA, Mariah Carey ja se Celine. Ugh. Olen puhunut.

   
 • At 2:55 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kaikkien aikojen yliarvostetuimmat esiintyjät ovat U2 ja Coldplay - kummallakin on se yksi ruisleivän juuri mistä kaikki loput biisit on muokattu. Etenkään Coldplayn tylsästä ulinasta en pysty erottamaan missä yksi biisi loppuu ja toinen alkaa vaikka olen opiskellut musiikin teoriaa musiikkiopistolla. Bonon oksettava persoona vaikuttaa myös vahvasti tähän kärkikaksikon valintaan. Hyi saatana mikä tyyppi.

  Muuten vaan ärsyttäviä ovat Celine Dion (vaikka salaa kuuntelenkin joskus muiden "diivojen" tuotantoa) sekä KAIKKI The ______s -nimiset indiebändit (ja the Beatles ei todellakaan laske). Kertokaa joku mitä eroa on the Strokes, the Killers, the Hives, the Sounds, the Mikävituntaidekouluääliöonkaan bändeillä. Olin Killersin keikalla (en onneksi maksanut) ja se oli aivan järkyttävää, en erottanut yhtäkään biisiä toisistaan - ja se yksikin oli tylsä!

   
 • At 11:28 AM, Anonymous Anonymous said…

  Entäs tää wannabe Ninja *väristyksiä* ja täällä mainitut Kim Herold, Björk, James Blunt, Chisu, Celine Dion, Shakira... Inhoonpas mä monia.

   
 • At 11:55 PM, Anonymous Pasiipa said…

  ANTTI TUISKU OTTAA AIVOON : <

   

Post a Comment

<< Home