LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, June 27, 2009

Vain minä tiedän mitä on mieheys, t. Timo T.A

Mieheys? Miehyys? Miehisyys? Miehekkyys? Oli mikä oli, ei näitä oikein enää edes voi kommentoida. Eikä pitäisi, kuten sai tuta se Orimattilan Sanomien toimittaja, joka vahingossa oli kutsunut Timo T. A. Mikkosen vaimoa Nina Mikkosta kampaajaksi tai parturiksia tai jotain. Timo kontrasi välittömästi blogissaan (ja vastineella, ehkä, voisin just kuvitella), ja syytti toimittajaa valehtelusta, koska hänen vaimonsa on KAMPAAJAMESTARI, eikä mikään tavallinen, rahvas kampaaja. Ja lisäsipä siihen - kuten hyviin tapoihin kuuluu - että tällekin toimittajalle tekisi ihan hyvää joskus käydä kampaajamestarin palveluita ostamassa.

Mutta nyt on Timolla taas huoli kansakunnan tulevaisuudesta, muun muassa siitä, että nykyajan miehet eivät ole miehekkäitä. Siis nimenomaan julkkismiehet. Kun poppareista ja rokkareista ei nykyään tiedä etukäteen, että kumman vessan ne valitsevat. Ja jatkaa: "Sitä paitsi rajuimmatkin feministit haikailevat loppujen lopuksi sitä, että "tulisi tosimies ja ottaisi omakseen"". Tietenkin, just näin. Ei sitä turhaan sanota iskemiseksi. Salaa jokainen nainen haluaa, että se kolkataan, ja raahataan tukastaan luolaan.

Yhtenä huolenaiheena Mikkonen näkee myös suomalaismiesten mieskunnon ja sperman laadun heikkenemisen. CSI Mikkonen tietää myös mistä tämä kaikki johtuu: "Koska vesijohtovesi käytetään monissa suurkaupungeissa kerta toisensa jälkeen uudelleen ja kun e-pillerihormonit eivät hajoa tai häviä vedenpuhdistuksessa, niin myös raja sukupuolten välillä hämärtyy. Ilmiö on havaittu kaikkialla maailmassa".

Niin että ei kai tuohon nyt enää sitten voikaan mitään lisätä.

6 Comments:

 • At 11:38 AM, Anonymous Anonymous said…

  nyt kyllä purskahti kahvit näytölle :D mahtava postaus! Eikä se Nina Mikkonen enään edes mikään kampaajamestari ole, moneen vuoteen tehnyt alan töitä.

   
 • At 1:30 AM, Anonymous mut mut said…

  Eikös sille TA:lle ollut juuri vähän aikaa sitten hyvin tärkeää, että vaimonsa on kotiäiti eikä mikään uranainen? Mistäs siis tämä titteliylpeys, jos se kaikkein suurin onni tulee kuitenkin siitä, että saa televisiossa näyttää kasvattavansa itse omat lapsensa?

   
 • At 8:53 PM, Blogger jarna said…

  Mikä mahtaa olla Mikkosen blogi? Rupes kiinnostaa (joskus kaipaa kunnon nauruja!)

   
 • At 9:08 AM, Blogger Lotta said…

  Mies-Mikkonen kirjoittta Seiskan sivuilla, ja nyt juuri huomasin että Mestari-Mikkonen kirjoittaa Iltiksen sivuilla. Mä kuitenkin olen vaan ihan median uhri, enkä yleensä käy lukemassa niiden blogeja (itsesuojelua!), vaan pelaan iltapäivälehtien pussiin, ja tartun aina siihen, kun ne nostaa sieltä jutuksi jonkun kommentin :)

  t. Pässi narussa :)

   
 • At 3:54 PM, Anonymous oblomov jr said…

  Tää Mikkosen herrasväki taitaa olla Lotalle koomikon ammatillisesta näkökulmasta "A gift that keeps on giving" vai mitä?

   
 • At 6:01 PM, Blogger Lotta said…

  Joo, ehkä vähän. Koomikkona voi olla kiitollinen, ihmisenä taas huolestunut (lähinnä siitä, että on tähän asti uskonut evoluutioon).

   

Post a Comment

<< Home