LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, June 02, 2009

Nuorisotyöttömyydestä ja sen poistamisesta

Ai mutta täähän onkin karmean hyvä idea! SAK siis ehdottaa, että potkuissa pitäisi suosia nuoria ja tuoreita työntekijöitä. Ja just sekunti sitten demarit teki välikysymyksen nuorisotyöttömyydestä. Voisko se verkkosukkamuikkeli nyt vaiks kipittää toiseen päätyyn sitä käytävää, ja selvittää Laten kanssa, että mikä tää Hakaniemen kanta nyt niinku ois?

Hyvään saumaan ajoittivat toki lausunnon. Samaan aikaan Liitolla on käynnissä valtaisa nuorten rekrytointikampanja, jonka kasvoina toimii Duudsonit. SAK:ssa kyllä tiedetään millaisia nuoret ovat. Jos niitä harhauttaa niittaamalla pohjanmaalaista nitojalla hanuriin, niin ne liittyy liittoon joka ei yhtään aja niiden etuja.

3 Comments:

 • At 10:24 PM, Blogger lastenvaatefriikki Tuusis said…

  Onneksi niillä ei ole harhautusta tällaiselle kotiäideille, meitsi uskois kaiken mitä sanotaan :) (jos olisi aikaa seurata).

   
 • At 7:29 PM, Anonymous oblomov jr. said…

  Mutta onneksi meillä on kokoomus, tyoväen Puolue!

   
 • At 9:55 PM, Anonymous aHintOfHate said…

  Paitsi että lainaamasi Taloussanomat oli ymmärtänyt asian ihan väärin. Palkkaamisjärjestys ei ole sama kuin ikäjärjestys. Olisihan se kätevää, jos ensin voisi palkata 10 uutta työntekijää peruspalkalla ja sen jälkeen irtisanoa 10 pisimpään työskennellyttä, kokemuksen myötä palkkatasoaan kohentanutta hyväuskoista. Halpaa!
  Blogeissakin voisi olla vähän lähdekritiikkiä.

   

Post a Comment

<< Home