LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, May 25, 2009

Liian kuuluisa ja liian fiksu

Suomalaisilla miehillä on vaikeaa. Yks on liian fiksu ja toinen on liian kuuluisa.

Voi Arto Paasilinna parkaa. Se on siis liian kuuluisa. En mä edes tiedä tarkalleen mistä se koko spektaakkeli sai alkunsa, mutta lehdethän uutisoivat, että Paasilinna oli jonkunlaisessa tappelussa kahden teinin kanssa Kampin Keskuksessa. Paasilinna on analysoinut mistä se johtuu, ja se johtuu siitä, että Paasilinna on liian kuuluisa ja tällaisten tempausten taustalla on kateus. No kyllä julkkikset varmaan joutuvatkin kärsimään ihmisten kateudesta joskus. Mutta… Siis mä en nyt väitä, että olen teinipoikien kautedenkohteiden auktoriteetti ja älyttömän hyvin perillä niistä, mutta voisin kuvitella että ihan tosi, tosi korkealla sillä listalla ei ole just Arto Paasilinna. Mutta joo, salee ei Arton kännillä ollut mitään tekemistä asian kanssa, vaan kateelliset teinipojat vaan piti Artoa liian kuuluisana.

Ja toukokuun Nina Mikkonen –palkinnon voittaja on myös selvillä! (Ei huolta, mä keksin ton palkinnon just ite, ei sitä OIKEASTI ole olemassa. Vielä. Timo T.A.:lla on varmaan joku esitys vetämässä jossain Myrskylän kunnanvaltuustossa). Ja voittaja on…: ARI VATANEN. Onnea Ari, tosi hieno saavutus, tää on hieno palkinto! Oonkin tässä tosi kauan ollut sitä mieltä, että lähes pääasiassa fiksua väkeä on alkanutkin olla meidän puolueessa. Mitä nyt välillä sekoillaan joidenkin tissimuikkeleiden kanssa, mutta pääasiassa on ollut ihan skarppia väkeä. Abortti on murhaa –väki on siirtynyt krisuihin, ja hauvelisuhteista huolestuneimmatkin ovat löytäneet omemman aatteellisen kodin. Mutta kas, voihan niitä paluumuuttaa takaisin, vaikka niitä yritetään loppusijoittaa jonkun muun maan ristiksi.

Hetken tuli déjà vu –fiilis (Ari Vatanen ilmastonmuutoksesta ja itämeren suojelun tarpeellisuudesta: ”nuo ovat myyttejä, joita heitetään lonkalta”). Missä olenkaan kuullut yhtä pettämätöntä argumentaatiota? Ai niin joo: Nina Mikkonen useasta ruotsalaisesta tutkimuksesta, joiden mukaan päivähoito on hyväksi lapselle: ”Tuollaiset ruotsalaistutkimukset, ne ovat nollatutkimuksia, jotka ne ovat itse keksineet”. Ja sitten mä muistinkin, että miksi se palkinnon nimi piti muuttaa Nina Mikkonen –palkinnoksi (kun sen nimi oli aikaisemmin Vitun idari –palkinto).

2 Comments:

  • At 9:13 PM, Anonymous Dora said…

    Lotta! Miksei sun blogissa voi olla sellaista "like"-toimintoa! Laittaisin tähän postaukseen heti sellaisen.

     
  • At 3:27 PM, Anonymous Anonymous said…

    :-D

     

Post a Comment

<< Home