LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, May 03, 2009

NiksiPirkka rules

Taantumapäissäni hankin kaikki bonuskortit. Siis kaikki. On Plussa, on Ässä ja on Ykkösbonus. Boikotoin niitä kauan, ja onnistuinkin olla hankkimatta niitä (”minun kulutustanihan ei mikään etulärpäke ohjaa!”), mutta nyt sitten päätin, että kai mä olen niin aikuinen että on hankittava etukortti. ETUKORTTI. Voi luoja. No, etukorttien kylkiäisinä tulee tietysti kaiken maailman etupostia sitten kotiin, näiden muassa tietysti K-Plussa-lehti eli Pirkka-lehti. Ja tiedätte mitä se tarkoittaa! NIKSIPIRKKAA! Erinomaisia niksejä oli palsta pullollaan, mutta tää oli ehkä mun suosikki:

Kärsitkö sängyssä, kun kumppanisi nukahtaa, vaikka luulet, että keskustelette vielä päivän tapahtumista? Pitäkää nukkumaan mennessä käsissä naruja, joiden päissä on kaasuilmapallot. Nukahtaessa ilmapallo nousee kattoon, jolloin toinen tietää, että on turha on enää jutella.

Vau. Kyllä on ihmisillä ongelmat, mutta onneksi myös mielikuvitukselliset ratkaisut! Meillä toi yleensä ratkaistaan kysymällä ”nukutsä?”. Mutta että jollekin tuo on tosiaan monena iltana tuottanut päänvaivaa? Mitenköhän kauan tämä henkilö on puhunut, kun niin harmittaa tarinan lopussa, että ei tiedä missä vaiheessa jorinaa partneri on nukahtanut? Ja kuinka kauan on pohdittu sitäkin, että milläs tavalla tämä ratkaistaisiin? Tämä ei mulle varsinaisesti ole tuttu ongelma, eli voihan olla, että tämä on aivan loistava niksi. Tuntuu siltä, että sen todellakin on oltava suuri ongelma, koska niksinkeksijän mielestä kaasupullon pitäminen kotona, kaasuilmapallojen täyttäminen parin päivän välein, ja sellainen kädessä nukahtaminen ovat ratkaisuna ihan suhteessa ongelman kokoon.

3 Comments:

 • At 10:01 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kyseinen Niksi on nyt kiinnitetty kuvineen siskon jääkaapin oveen ehkä kaikkien aikojen parhaana; sen verran nauratti sitä lukiessa. Niksin lähettäjä todennäköisesti unohti mainita käyttävänsä samaa ilmapallokonstia harrastaessaan seksiä siippansa kanssa.

  Jussi

   
 • At 11:36 PM, Blogger Anna-Maria said…

  Hah, meillä oli toisen vappupäivän (siis lauantai, onhan se toinen vappupäivä on kun joulullakin on kaksi päivää??) piknikillä mukana niksipirkka. Oli sopivan kepeää viihdettä!

  Mä kyllä luulen, että se osapuoli, jota ei vaan huvita toisen länkytys enää nukkumaan mennessä päästäisi sen pallon kattoon tahallaan... Tuon ilmapalloniksin lisäksi pantomiimiäitienpäiväkahvit oli ihan helmi.

   
 • At 12:39 PM, Anonymous kittyfane said…

  Samalle niksille naurettiin meilläkin. Oli ihan pakko pohtia sitäkin, että miten sitä palloa/narua pidetään oikein kädessä. Jos sellaisen nimittäin kietoo moneen kertaan ranteeseen, niin siinähän se pysyy vaikka Elvis olisi jo jättänyt rakennuksen siltä illalta. Kuinkahan usein tuossa heliumpallo-perheessä on riidelty siitä, että jompikumpi on pitänyt narua ihan väärin ja näin huijannut toista?

   

Post a Comment

<< Home