LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, April 28, 2009

You know you love me. XOXO.

Sain juuri sähköpostin jonkun kansainvälisen järjestön sähköpostilistalta, jolle olen joskus ammoisina aikoina kv-politiikkapäissäni liittynyt. En avannut, mutta aihe oli: ”Win fellowship in Mexico”. Just tällä hetkellä todella houkuttelevaa, varmasti aiheuttaa hakemusryntäyksen.

Me oltiin viikko Mallorcalla. Kyllä, Mallorcalla. ”Mikko-Sika Mallorcalla, läski tirisee palmun alla” lauloi… no, joku suomalainen mies. Matkailu alkoi siitä, että olimme päättäneet lähteä pariksi päiväksi Tukholmaan. Mies lähetti töistä viestin: ”Lennot Tukholmaan 170 €, +3 astetta. Lennot Barcelonaan 150 €, +20 astetta. Mitä me ollaan ajateltu?”. Niinpä muutimme kohdetta Barcelonaan. Mutta sittenpä matkatoimisto ilmoitti Helsingin Sanomissa, että matka Mallorcalle maksaisi 299 €, ja sitten oli pakko ottaa se. Ja itse asiassa se olikin aivan erinomainen valinta! Suomalaisia ei ollut juuri laisinkaan (onko tosi kauheaa pitää sitä hyvän loman kriteerinä?), ilma oli ihana ja Mallorca ei ollut yhtään sellainen Kanaria. Palma on kiva kaupunki, shoppailumahdollisuudet kunnossa ja nätti vanhakaupunki. Ja voi mikä onni meillä kävi, kun samana viikkona Palmassa järjestettiin kansantanssifestarit, ja eri maiden kansantansseja tanssittiin joka nurkassa, ja Palma raikasi säkkipilleistä.

Oh joy, tänään tulee Gossip Girl. Mä oon niin koukussa. Mutta siis ei se ole säälittävää, koska katsoohan sitä muutkin aikuiset. Katsoohan?

You know you love me. XOXO Gossip Girl.

2 Comments:

  • At 3:22 PM, Blogger Zallaah said…

    toivottavasti en ole aikuinen vielä ;) mutta seuraan kyseista sarjaa.. ja blogiasi :)

     
  • At 4:07 PM, Anonymous Anonymous said…

    Mie oon 25-vuotias ja pidän itseäni aikuisena. Ja oon totaalisen koukussa Gossip Girliin. Huima postaus-tahti muutes! Kivaa!

     

Post a Comment

<< Home