LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, March 20, 2009

Kuin kaksi marjaa

Lisää koukutusta. Koska YLE:n uutisissa kerrottiin Twitteristä, päättelin, että olen auttamattomasti myöhässä. Jos YLE (of all medias) kertoo uudesta hypestä, eikä vielä itse ole siellä, on kalkkis. Yritin paikata, ja liityin heti. Nyt twitteroin päivittäin. Mutta ei siellä ollenkaan ole kaikki. Siellä on Barack Obama ja minä. Ja Jyrki Kasvi. No okei, on siellä muutama muukin. Mutta voisitteko nyt please kaikki liittyä Twitteriin, jotta siellä olisi enemmän hauskoja ja hyviä päivittäjiä? Kiitos.

Ja sitten tämän viikon "Kuin kaksi marjaa". Ystäväni Jaajo kommentoi tätä Facebook-statuksessaan, ja kyllä, näinhän se menee: (Tää ei ehkä ole ihan yhtä hyvä kuin Sauli Niinistö ja Butthead, tai Lauri Tähkä ja Repe Sorsa, mutta melkein)Pappa Fritzl aus Österreich?Kauneuskirurgi ja tähtitanssija Rolf Nordström?

7 Comments:

 • At 11:51 AM, Anonymous Myrtti said…

  Minä se vasta taidan kalkkis olla, kun en edes teidä mikä on Twitter? Auttaako se kolmenkympinkriisiin jos sinne liittyy?

   
 • At 12:08 PM, Anonymous Matleena said…

  Onko se Twitter sitten jo parantuntu? Viime viikolla siitä vielä jossain mediassa puhuttiin, että sen tietosuojat sun muut on ehkä huonointa ikinä.. :) Mutta viikossahan korjataan asioita jo pitkän pitkä liuta!

   
 • At 4:17 PM, Blogger Minsu said…

  Identtiset kaksoset?

   
 • At 5:45 PM, Anonymous Laura said…

  Fritzlhan on oikeen kommee mies.. Makaan en tieda mika on twitter mut oon kiinnostunu kaikkiin ryhmiin liittymisista joten miks ei.. =)

   
 • At 10:59 PM, Blogger Heidi said…

  Jos Rolf ei olisi kauneuskirurgi hän olisi varmaan juuri tuonnäköinen.. ;)

   
 • At 12:04 PM, Blogger iipa said…

  josefille ei oo vaan laitettu rolfin botokseja, muuten aika paljon samaa näköö kyl.

   
 • At 12:52 AM, Blogger Dave81 said…

  Hei meitsi on twitteris... tai siis ei mitään, eihän se ketään kiinnosta, mut jos joku asia kiinnostaa niin oletteko kiinnitäneet huomiota että Erja (ex-)Häkkinen on muuten ihan Marilyn Manson??

   

Post a Comment

<< Home