LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, April 28, 2009

Vittuilukolumnisti par excellence

Jyrki Lehtola (olenko jo maininnut, että se ehkä on jumala?) on sattunut viime viikkoina kirjoittelemaan kahdesta julkkismiehestä, jotka löysästi tai vähemmän löysästi ovat kokoomukseen kallellaan (ei niin että sillä on tän asian kanssa mitään tekemistä, mutta se yhdistää näitä kahta. Ja ehkä se, että ne ovat naistenmiehiä, tai niin ainakin sanotaan). Ja siitä ovat herrat vähän pahastuneet. Ensin Lehtola kirjoitti Aleksi Valavuoresta, joka blogissaan vastasi Lehtolalle, ja nyt Lehtola kirjoitti Oskari Katajistosta, joka myös vastasi.

Joo, ehkä Katajisto on oikeassa, ja Lehtola on vittuilukolumnisti, mutta Lehtola on niin paljon PELOTTAVAMPI vittuilukolumnisti kuin ne muut, koska Lehtola on oikeasti älykäs ja kirjoittaa viihdyttävästi ja osuvasti.

Onhan se tietysti epätasainen tilanne, kun joku harkitussa kolumnissaan kirjoittaa toisen blogista. Eihän bloggaajan tarvitse olla kirjallisesti lahjakas, eikä kirjoitukset aina ole muuta kuin tajunnanvirtaa. Kyllä mäkin tsemppaan vähän enemmän kuin kirjoitan kolumnia, joka julkaistaan lehdessä, ja josta mulle maksetaan palkkio. Ja toisaalta, Lehtolan kolumni salee aiheutti suunnattoman kävijäpiikin Oskari Katajiston blogissa. Ilmaista mainosta.

Mutta siis aivan ihanaa, että pojat niin närkästyivät Lehtolan kirjoituksesta, että vastasivat! Suurin osa julkkiksista on kuitenkin sitä ”we do not negotiate with vittuilu-columnists” –koulukuntaa, mutta ei! Eivät Aleksi ja Oskari! Ja se on mahtavaa, koska muutenhan kaikki olisivat parissa minuutissa unohtaneet Lehtolan kolumnin ja jatkaneet Iltalehtensä lukemista johonkin toiseen tärkeään uutiseen (Hullu Maailma: Mies söi banaanin ja kakkasi kilpikonnan!).

2 Comments:

 • At 11:10 PM, Anonymous Anonymous said…

  Pakko oli tietysti käydä lukemassa Lehtolan kolumni ja poikien blogit. Ihan hillittömiä blondeja nuo Aleksi ja Oskari. (Tosin pakko tunnustaa, ettei ollut aavistustakaan kuka se Aleksi on ;-)). Lähes yhtä hyvää viihdettä kuin Tuksun tai Sieviskän blogit - pieninä annoksina. Isommista menee usko ihmisiin.

  Kiva kun kirjotat taas.

   
 • At 12:15 AM, Anonymous Anonymous said…

  Mutta kuka on Jyrki Lehtola?

   

Post a Comment

<< Home