LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, June 11, 2009

Sweet new ride

No nyt on vauvalla uusi, kuuma kiesi. Varustelu alkaa olla loppusuoralla, sillä eilen ostettiin vaunut. Brion Combi –vaunut, jos se nyt yhtään kellekään sanoo mitään (ei mullekaan). Vauva on varusteltu nyt kovin ruotsalaisesti kun sänky ja hoitopöytä ovat IKEA:sta ja vaunut Briolta. Swedish engineering, se on ihan hyvä. Kauheasti polttelee noi vaunut tossa eteisessä, että pitäisi päästää jo ajelemaan. Musta ois hirveen hyvä jo vähän treenata niillä. JA: jos on vaunut, niin saa mennä ilmaiseksi bussissa ja ratikassa. Ei kai se kuski nyt sieltä tule tarkistamaan että onko siellä vauvaa vai ei siellä vaunussa.



Mä en myöskään jaksa kantaa kauheita määriä maitoa ja vichyä kaupasta kotiin, kun ne oikeasti ovat kovin painavaa kannettavaa, niin tyhjät lastenvaunuthan olisi erinomainen kuljetusmenetelmä niille! Tosi noloa vaan kun joku tuttu sitten tulee ratikassa vastaan, ja hämmästelee, että jokos se teidän vauva tuli. Ja sitten pitää kuiskata, että ”ei, mulla on täällä vaunussa vaan seitsemän litraa vichyä Lidlistä”.

1 Comments:

  • At 8:59 PM, Anonymous Anonymous said…

    Komiat on kiesit, kyllä noilla kelpaa Baby Backlundin ajella! Oma yksilömme syntyi viime syyskuussa, ja olen jo ehtinyt havaita, miten kätevät vaunut ovat (myös) ulkomaanmatkoilla: kaikki shoppailupäivän aikana kertyneet 25 muovipussia kulkevat kätevästi alakorissa!

     

Post a Comment

<< Home