LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, April 15, 2010

Kaffa RoasteryTässä nyt vieläkin odotellaan että Starbucks vihdoin saapuisi Suomeen. Valoa ehkä voisi kuvitella tunnelin päähän, koska Ruotsi on juuri saanut ensimmäisen Starbucksinsa. Ja mikä Ruotsiin tulee, niin sehän tulee Suomeen yleensä ihan heti 10 vuotta myöhemmin. Tossa tiedotteessa Starbucksin Euroopan toimintojen pomo Buck Hendrix sanoo, että SSP on Starbucksille erittäin luotettava ja mieluinen yhteistyökumppani, ja heidän srategiassaan nimenomaan sanotaan, että kansainvälistä läsnäoloa pitää vahvistaa ja he tekevät mielellään sitä SSP:n kautta. Ensinnäkin: Mä tsekkasin, ja SSP hoitaa myös Helsinki-Vantaan kahvilatoiminnot, joten se on se tunnelivalo. Toiseksi: Miten siisti nimi on Buck Hendrix?! Se on niin kuin Jimi, mutta vielä siistimpi, koska se on Buck!

Koska Starbucks nyt ei kuitenkaan vielä ole tänne ilmestynyt, niin kannattaa keskittää kahvinjuontinsa Kaffa Roasteryyn. He sijaitsevat samassa tilassa Moko Marketin kanssa, sisäänkäynti on joko Moko Marketin kautta tai Pursimiehenkadun puolelta.

Nyt mä meen nukkumaan, koska mun pitää herätä kello 5. Olen koko aamun mukana FST:n aamu TV:ssä Min Morgonissa, joten muistakaa tsekata. Koska olen nykyään niin iPhone/Twitter/ynnämuusosiaalinenmediapäissäni, niin yritän laittaa sieltä esim Twitteriin jotain väliaikakuvia.

2 Comments:

  • At 12:09 PM, Blogger Nelsson said…

    On niillä jo sivutila Suomesta varattu... http://www.starbucks.fi/

     
  • At 1:31 PM, Anonymous Anonymous said…

    Domainin on rekisteröinyt lahtelainen polkupyöräfirma, joten taitaa olla joko läppä tai yritys kalastella rahaa kävijämäärillä.

     

Post a Comment

<< Home